#LZ18GODINA: Magazin “Lepota i zdravlje” proslavio 18 godina rada! (VIDEO)

by | 4 novembra, 2019

U sjajnoj atmosferi, u hotelu “Radisson Collection”,  okupilo se 250 zvanica povodom svečane proslave 18 godina izlaženja magazina “Lepota i zdravlje” u Srbiji.

Istakavši značaj jubileja, prisutnima se obratila glavna i odgovorna urednica magazina Lidija Ćulibrk sledećim rečima: “Proteklih 18 godina, trudili smo se da kroz atraktivan i zanimljiv sadržaj ženi ponudimo ozbiljne teme, koje se tiču zdravlja, njene uloge u društvu i porodici, kao i uspostavljanja psihološkog balansa u vremenu koje pred ženu postavlja sve veće zahteve. Nadamo se da ćemo u narednom periodu i dalje ‘igrati’ na strani žena, da će žene biti sve uspešnije i dragocenije ovom društvu, da će imati više razumevanja za sebe, ali i jedna za drugu.”

Deo redakcije magazina “Lepota i zdravlje”

 

dr Jasmina Lalošević

Za dobru atmosferu pobrinuo se i bend Tamare Žeželj, dok je specijalna gošća bila poznata regionalna kantautorka Maya Sar, koja od svog pojavljivanja na sceni pa sve do danas svojim pesmama slavi ljubav i ženske teme. Njene pesme mnogima su poslužile kao inspiracija i podrška, dok je numera “Moj je život moja pesma” postala prava ženska himna.

Duška Jovanić

Proslavu punoletstva podržali su i “Eucerin” i “Love Beauty and Planet”, koji su sve goste obradovali sjajnim poklonima. Zvanična voda rođendanskog slavlja bila je “Aqua Viva”. Osim toga, gosti su imali prilike da uživaju i u osvežavajućem ukusu “Aperol Spritza”, kao i vinima vinarije “Tikveš”.

Među zvanicama bili su mnogobrojni stručnjaci iz oblasti medicine, kozmetologije, sporta i nutricije, ali i marketinga i komunikacija, zatim kolege novinari, kao i ličnosti iz javnog života, među kojima i Boško Jakovljević, Tamara Paunović, Robert Čoban, Duška Jovanić, Snežana Dakić…

Lidija Ćulibrk gl i odg urednica Lepote i Zdravlja

Eucerin Srbija

Maya Sar

Igor Todorović, Mihajlo Bukvić i Jelena Blečić

 

Milica Bursać i Adrijana Čortan

 

 

Robert Čoban

Prenosimo vam deo atmosfere sa #LZ18godina:

Tagovi:

top