Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Ljubav se uči u braku

by | 9 marta, 2017

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić rekli su jedno drugom sudbonosno ”da” pre pet godina na intimnoj svadbenoj ceremoniji u Gornjem Milanovcu. Daleko od očiju javnosti, ozvaničili su ljubav koja je potom na najlepši način zaokružena rođenjem ćerke Nine. A vezu su počeli u najburnijem periodu Jeleninog života – tokom njenog učešća na Evroviziji. Kažu da je to bilo ludo, ali su se ipak nekako snašli.

Piše: Maja Šarić

Foto: Privatna arhiva

Jelena: Mi smo se susretali na takmičenjima folklora još kao tinejdžeri. U Beogradu smo se viđali na humanitarnim akcijama za Obnovu manastira Đurđevi Stupovi…
Ivan: Maco, pitaju nas kako je bilo na prvom sastanku, nemoj da se izvlačiš sad….
Jelena: Pošto me moj muž sad provocira, reći ću: prvi put kada smo izašli na piće bio je surovo direktan, bez uvijanja je rekao: ”Mnogo mi sviđaš, ti i ja bismo bili super par. Šta misliš ti o tome?” Iako mi se to svidelo, prestravila sam se i momentalno otišla od stola.
Ivan: (smeh) Istina, tako je bilo. Bogami sam se ja lepo načekao dok ponovo nije izašla na piće sa mnom. Ali kad bi me neko pitao za savet kako treba s budućom ženom i sad bih rekao – samo direktno, bez uvijanja!

Čime ste jedno drugo osvojili?
Jelena: Ivan me je osvojio muževnošću, šarmom, talentom, manirima, pobožnošću, upornošću i osmehom.
Ivan: Jelena je prava žena, u najlepšem smislu te reči. Raskošna, a nepretenciozna, lepa, a nije vulgarna, uspešna, a nije slavoljubiva. Majka koja ima šta da nauči svoje dete i supruga koja ume da podseti svoga muža šta je ljubav.

Foto: Privatna arhiva

Po čemu pamtite svoje venčanje?
Jelena: To je bila svadbena žurka o kojoj naše kolege i prijatelji pričaju i dan-danas.
Ivan: Još uvek ne mogu da verujem da sam na sopstvenom venčanju imao brkove. Prave džipsi brčine. Tada sam snimao seriju koja je uveliko trebalo da se završi, ali je snimanje produženo za mesec dana i ja nisam mogao da se obrijem i ošišam.Tako da sam, bez obzira na smoking, na svadbi izgledao kao Lajko Zobar, treći sin grofa Milana Jagodića.

Kako ste podelili kućne i roditeljske obaveze?
Ivan: Nina i Jelena održavaju red u kući, a ja pravim nered. Onda se one bune, a meni je sve to veoma zabavno, pa još malo rasturim (smeh).
Jelena: U vanrednim situacijama zamenimo uloge kad je o održavanju kuće reč, samo što ja ne rasturam zabave radi, a on to stvarno radi da bi nas zavitlavao. I još nam se smeje…

Kliknite na sledeću stranu…

Pročitajte i… Jelena i Branislav Tomašević: Sinovi su nam šifra za sreću 

Koju osobinu svog partnera biste voleli da imate?
Jelena: Osećaj za biznis.
Ivan: Kad bih pevao kao Jelena Tomašević, ja bih bio Zdravko Čolić.

Koja vas partnerova navika nervira i voleli biste da je promenite?
Jelena: Ivan uvek svuda stiže u poslednjem momentu.
Ivan: Jelena uvek na mesto sastanka dolazi nepotrebno rano.

Foto: Magazin Gloria/Jelena Jovanov

Kako rešavate sitne ili krupne svađe? Ko je bučniji u raspravama?
Ivan: Sitne ne rešavamo, slatke su nam, krupne izbegavamo, naporne su. A bučnije su komšije.

Koliko je roditeljstvo uticalo na vaš odnos?
Jelena: Trebalo nam je vremena da shvatimo kako pristup vaspitanju deteta ne mora biti identičan kod oba roditelja. Načelno, pred detetom, tata i mama bi trebalo da imaju isti stav. To nas je prilično oslobodilo zanovetanja jedno drugome kako bi i šta trebalo da se radi.
Ivan: I ne libimo se da, kakav god problemčić da se javi, konsultujemo bake koje su iskusne u radu s decom, Ninine izvrsne vaspitače iz dečjeg vrtića XVilaX ili dečjeg psihologa, našeg poznanika iz Tiršove.

Kako se mama i tata provode bez Nine?
Ivan: Dva dana kao kad su bili momak i devojka, već treći dan mama krizira za detetom, a i tata se brzo zarazi krizom… i onda odjure kod babe i dede po ćerku, a ona kaže: ”Neću kući! Hoću da ostanem ovde još”.

Najromantičnija scena iz vašeg života?
Jelena: Ivan je prisustvovao mom porođaju. U trenutku kada se Nina rodila, nas dvoje smo plakali od sreće i uglas joj šaputali: ”Tu smo, tu smo, ne brini…” A beba je odjednom prestala da plače i okrenula glavu ka nama kao da nas vidi.
Ivan: Nikad ništa lepše od toga nisam doživeo.

Kako se čuva ljubav?
Jelena: Ispočetka se čini kao da ljubav opstaje sama od sebe, ali verujem da kasnije, posle godina braka, mora da se, bez samosažaljevanja, uloži ozbiljan trud da bi se sačuvala. Sigurna sam da na kraju života ljubav trostruko uzvrati onome ko je u nju uložio.
Ivan: Ljubav se uči u braku. To je naš zadatak.

Pročitajte i… Top 10 predloga mesta za ljubljenje u Beogradu!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.