Bezvremena moda Verice Rakočević

by | 23 septembra, 2016

U subotu 17. septembra, modna dizajnerka Verica Rakočević predstavila je novu kolekciju za jesen/zimu 2016/17. u Uskočkoj ulici u Beogradu. Revija je održana uz podršku Skupštine grada Beograda, a slavna kreatorka je uz brojne donatore opremila odeljenje neurologije Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj u Beogradu.

Veliki broj ličnosti iz javnog života prisustvovale su ovoj prezentaciji, a viđeni su Ksenija Vučić, Danica Drašković, Branka Džajić, Elena Karaman Karić sa suprugom Jugoslavom i sinom Matijom Draškovićem, Leontina Vukomanović, Boško Jakovljević, Olivera Kovačević, Sanja Marinković, Sanja Ilić, direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj prof. dr Zoran Radojičić, načelnica odeljenja neurologije prof. dr Dragana Bogićević i mnogi drugi.

Ova kolekcija sublimirala je dizajnerski rad i definisala njen pogled na modu, trendove i život. Specifično za VR brend je to što ciljna grupa nije striktno definisana ni po godinama ni po konfekcijskim brojevima.

Foto: Andrej Nihil

Foto: Andrej Nihil

Ovo je brend koji uspešno prate tri generacije stalnih klijenata koji su verni onome što Verica Rakočević radi. Servis usluge šivenja i za plus-sajz klijente, čini da ovaj prepoznatljivi brend na tržištu, u gomili novonastalih robnih marki, uspešno odoleva vremenu.

Najnovija „NO LIMIT“ kolekcija za jesen/zimu 2016/17. sadrži elemente dizajnerkinog rada. Najfiniji prirodni materijali, savršena izrada u kojoj i lično učestvuje kao i inspiracija koja je ovoga puta bila SLOBODA, sa osvrtom na sedamdesete godine.

Glavna poruka “NO LIMIT“ kolekcije je – kao što nema limita u godinama i konfekcijskim brojevima, tako ne postoji ni u ljudskoj humanosti.

Ovoga puta najbolja namera i velika želja ovog projekta je da se prikupe sredstva za opremanje  odeljenja neurologije Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj u Beogradu.

Veljko Kuzmančević je ostavio prisutne bez daha posebno komponovanom muzikom za ovu kolekciju, dok su neke od modela ponele dame uspešne u poslovima kojima se bave, prepoznate u javnosti po svojim kvalitetima, lepoti, harizmi ali i humanitarnom radu, poput Dušanke Đogo Antonović, dr Ioanne Batsialou, Marije Tarlać, Miroslave Najdanovski, Biljane Cincarević, Vere Vuksanović, Jelene Đokić.

– Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj je jedna od najznačajnijih medicinskih istitucija u zemlji i regionu. Veoma smo rešeni da dovedemo našu dečju medicinu u korak sa onom u svetu. Cilj nam je da izgradimo novu dečju bolnicu, renoviramo našu zgradu i poboljšamo uslove kako za lečenje tako i za boravak dece i porodica. Za ovaj važan cilj potrebna nam je pomoć svih vas, veliki tim. Gospođa Rakočević i njene prijateljice su se pridružile našem timu.  Hvala vam na tome. Deca na Odeljenju neurologije sada imaju bolje uslove i prijatniji ambijent koji će pored našeg posvećenog medicinskog tima doprineti unapredjenju njihovog zdravlja – rekao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike.

Nadamo se da vam se dopao naš story na Instagramu iz prvog reda, a ovu haljinu izdvajamo kao favorit.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.