Categories Moda

Boje koje ćemo sa uživanjem nositi ove zime

Jesen je definitivno prelazno godišnje doba, kako po temperaturama, koje variraju, tako i po trendovima koji se kombinuju na najrazličitije načine. Ovu jesen započeli smo dvostrukim trendom, kada su boje u pitanju, jer su neutralne boje jesenji klasik, a vodeći trend ove jeseni definitivno su jarke boje, međutim, kako nam je zima sve bliže istražili smo koje će se to boje nositi tokom zimske sezone i iznenadile smo se, jer će i tokom zime jarke boje prevladati u odnosu na neutralne nijanse.

Najnosivije boje za zimu 2019. su…

1. Nežno roze

Stilisti nežno roze nijansu nazivaju novom neutralnom bojom, jer se savršeno kombinuje sa većinom boja i svaki outfit čini za nijansu više damskim i prefinjenijim. Reč je o nijansi koja će na suptilan način i sa stilom razbiti monotoniju zimskih odevnih kombinacija.

@annasyren

2. Smaragdno zelena

Smaragdno zelena nijansa karakteristična je za nešto hladnije dane, a sinonim je za luksuzne i elegantne odevne kombinacije.

@whowhatwear

3. Oker žuta

Žuta je boja potimizma i sreće i zato je apsolutno poželjno sumorne zimske dane i outfite začiniti bojom koja poziva na radost, a koja se uz to savršeno uklapa u cosey zimske kombinacije.

@whowhatwear

Foto: @whoismocca

Hit jesenji komad – Bele čizme idealne za kreiranje stylish outfita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA