Crop top rolka Dženifer Lopez idealna je za proleće

by | april 16, 2024
Crop top rolka Dženifer Lopez idealna je za proleće; Dženifer Lopez slikana sa strane, u crnoj haljini bez ramena

Dženifer Lopez ovih dana prošetala je savršen odevni komad za proleće – i stilizovala ga je na najbolji mogući način. U pitanju je crop top rolka.

Kada je odeća u pitanju, ništa nije tako komplikovano kao oblačenje u proleće. Ujutru može biti baš sveže, a već u podne, temperatura skoči i preko dvadeset stepeni. Kada uzmete u obzir kišu i vlažnost, to postaje matematički problem koji je previše složen za rešavanje. Ali Dženifer Lopez našla je savršen odevni komad za ovo doba godine: kratku rolku. Slično kao i rolka bez rukava, skraćena verzija može da vas zagreje, ali ne previše. I u njoj ćete izgledati baš seksi.

Crop top rolka – zvezda prolećnog stajlinga

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨Diana✨ (@jlosgolden)

Članak se nastavlja posle reklama

U nedelju, J.Lo je izašla na ručak u Sadelle’s u Njujorku i pokazala svoje besprekorne trbušnjake u gore pomenutoj rolci duboke, smaragdne boje. Uparila je rolku sa širokim farmerkama koje imaju dugmiće umesto rajsfešlusa.

Stajling su kompletirale ugg čizme s platformom, Lady Dior torba koja odgovara zelenoj boji njenog džempera i avijatičarske sunčane naočare u obliku osmougaonika. Dženifer je pustila svoju prelepu, savršeno isfeniranu kosu da slobodno pada. Odlučila se za nežnu šminku u ružičastim i nude tonovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo nije prvi put da se Dženifer ovog proleća pojavila u crop top rolci. Pre nedelju dana, objavila je post na svom Instagram profilu gde se vidi kako pozira u boloj skraćenoj rolci koju je takođe uparila s farmerkama, samo drugi model. Tom prilikoma, kosu je sakupila u prepoznatljivu punđu. A stajling su upotpunile upadljive zlatne minđuše retro naočare. Samo je šminka ostala slična.

Leon Bennett/Getty Images Entertainment