Ugg čizme s platformom: Pogledajte kako ih nosi Blejk Lajvli

by | novembar 7, 2023
Ugg čizme s platformom: Pogledajte kako ih nosi Blejk Lajvli

Ako vam je prva asocijacija na ugarice mekane, široke antilop braon čizme iznad kolena, znajte da su se pojavili novi modeli. Ugg čizme s platformom su najnoviji modni trend a nosi ih i prelepa Blejk Lajvli.

U svetu obuće, ugarice su jedan od najkontroverznijih stilova. Ali, koliko god im se neki opirali, one su i dalje u trendu. U međuvremenu su se pojavile i razne varijacije na temu, a ugg čizmama nisu odolele ni mnoge slavne ličnosti. Irina Šajk je prošlog proleća pokazala da su ugarice odlične i za kišnu sezonu. A sada ih vidimo na Blejk Lajvli koja zna kako da ih stilizuje na najbolji način.

Ugg čizme s platformom: Mekane, tople i udobne

Članak se nastavlja posle reklama

Prelepa glumica i njen suprug Rajan Rejnolds primećeni su u njihovoj uobičajenoj šetnji Njujorkom – oboje u raznim nijansama plave. Rejnolds je nosio uobičajenu kombinaciju – pantalone, jaknu i bele patike, dok se Lajvli odlučila za slojevitiji autfit u jesenjem fazonu. Nosila je široke plave farmerke, plavu duksericu i tamnoplavi vuneni kaput, zaokružujući stajling plavom Chanel torbom, jednostavnim naočarima za sunce i dizajnerskim ugg čizmama s platformom.

Čim se pojavi novi model ugarica, rasprodaju se brzinom svetlosti. Ugg čizme koje nosi Blejk Lajvli koštaju 250 dolara (i one su odmah rasprodate). Ali, postoje i mnogo jeftiniji modeli koji odlično izgledaju i idealni su za hladne dane.

Članak se nastavlja posle reklama

Obične ugarice sa klasičnim đonom i udobnim dizajnom uvek će biti omiljene, ali videli smo da slavne osobe gravitiraju ka modernijim dizajnima ovih dana. To je verovatno delimično zbog porasta trenda „ružnih“ cipela, koje zapravo i nisu ružne već samo neobične. Kao što su to ove ugg čizme koje nosi Lajvli. U neobičnom ima nečeg ultra primamljivog, i verovatno ćemo zato nastaviti da gledamo kako se dizajn obuće razvija u tom pravcu.

Udobne ugarice papuče

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSTAKICKSZ (@instakicksz)

Članak se nastavlja posle reklama

Osim čizama, u trendu su i udobne ugg ppauče s platformom. Preudobne i pretople.

 

Članak se nastavlja posle reklama
Jamie McCarthy/Getty Images Entertainment