Povratag UGG-a: Mini ugarice su najtraženije čizme sezone!

by | 3 oktobra, 2023
mini ugarice

Ako se pitate koje su najtraženije čizme sezone, ne tražite daleko. To su – mini ugarice! UGG do gležnja sa ogromnom platformom osvojio je svet

One su najkontroverziji komad obuće koji je obeležio početak 21. veka. Najpre su ih nosili bukvalno svi, a onda su, skoro preko noći, stigle na listu antitrendova. Protekle dve sezone, svako stilsko uputstvo glasilo je: izbegavajte ugarice! Ali, one su se i dalje prodavale i imale svoje verne sledbenike čak i među influenserima.

Mini UGG su najtraženija zimska obuća

A onda, brend je rešio da uzvrati udarac i stvorene su mini ugarice. U septembru prošle godine, Bella Hadid je primećena na ulicama Njujorka u noseći odvažnu odeću koja nije mogla da ne privuče pažnju. Umesto pantalona – muške bokserice, a na nogama – čarape i mini ugarice! Njen street style autfit postao je glavna tema na mrežama, a posledica toga je da je pretraga UGG čizama porasla za 157 odsto!

Mini ugarice koje je nosila Hadidova rasprodate su u toku od dva dana, a trend je bio rođen. U istim čizmama uskoro su viđene i Gigi, Emily Ratajkowski. UGG mini platforma je postala najpopularnija nova modna obuća, a cena joj je skočila bukvalno duplo. Umesto startnih 150 dolara, do kraja sezone mini ugarice koštale su oko 300.

Kako nositi mini UGG ove sezone?

Ako tražite uobičajeni autfit uz koji influenserke nose niske ugarice sa platformom, onda znajte da je ubedljivo najpopularnija kombinacija – ugg i helanke! Topovi, bele majice, predimenzionirani blejzeri i duksevi su samo dodaci ovom stilu.

Ipak, mini UGG može da se nosi daleko raznovrsnije, a evo nekoliko celebrity inspiracija za jesenje autfite sa najtraženijim čizmama sezone!

Denim i mini ugarice

Kada je teksas u pitanju, ove sezone se vi okreću maksi suknjama i to onima sa izrezima ili kargo modelima. Ovakve suknje odlično izgledaju sa mini ugaricama.

Retro look

Možete ublaiti izgled belom majicom, odlučiti se za all denim izgled ili totalni retro stil devedesetih ako obučete gornji deo trenerke.

Mini UGG i tihi luskuz

Lukuszno je modni prefiks ove sezone, a podrazumeva minimalizam, čiste linije, nude boje, klasične modele. Kako se onda neobične papuča – čizme sa ogromnom platformom uklapaju u to? Izgleda – lako!

Minimalizam i mini ugarice

Kako je moda odavno pomerila granice, tako su to učinile i ove čizme. Zbog svoje tipične boje i opšte prihvaćenosti njih danas mogu da nose i žene sklone minimalizmu.

jenyhanter/istock/gettyimages