Kako Dženifer Lorens nosi najtraženije baletanke

by | maj 29, 2024
Kako Dženifer Lorens nosi najtraženije baletanke

To je jedan par letnje obuće koji ili volite ili ne možete da gledate. Da, u pitanju su najtraženije baletanke a Dženifer Lorens ih baš voli.

Kad nađemo nešto što volimo, to nosimo uvek i svuda, bez obzira na modne trendove. Tako i Dženifer Lorens ne izlazi iz Adidas Samba patika. Ali u poslednje vreme, to nije jedana obuća koju stalno nosi.

Kako možete kombinovati najtraženije baletanke

Od prošlog leta, Lorens nosi mrežaste ravne cipele, kontroverzne baletanke koje podižu svaki autfit i koje izgledaju kao mrežaste čarape. I prošle i ove godine, prelepa glumica koristi istu formulu za stilizovanje trendi baletanki. Uparuje ih sa laskavim farmerkama širokih nogavica.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako volite mrežaste baletanke, samo ih uparite s modernim, širokim farmerkama. I dobićete moderan autfit za svakodnevne prilike: šopink, odlazak na ručak ili kafu, kancelariju… Gore možete obući široku majcu kratkih rukava, košulju, lagani blejzer. Što komotnije, to bolje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели kasia (@cvseev)

Članak se nastavlja posle reklama

Naravno, to nije jedini način na koji možete nositi najtraženije baletanke ove godine. Slobodno ih kombinujte s omiljenim pantalonama (total blak je vrlo moćna kombinacija s mrežastim baletankama), haljinama, suknjama, šortsevima… Toliko su lagane i udobne, što je i te kako bitno u letnjim mesecima, da nećete poželeti da izađete iz njih – kao ni Dženifer.

amie McCarthy/Getty Images Entertainment