Kardigan Blake Lively je najsvestraniji komad garderobe koji možete da priuštite ove zime

by | 31 oktobra, 2023
blake lively kardigan moda

Ako iznad svega cenite udobnost i ako je lazy girl estetika baš ono što vama prija, onda je kardigan Blake Lively komad koji definitivno morate imati ove jeseni.

Ako ste opsednut svim prijatnim stvarima, od mirisnih sveća i aromatičnog čaja do Gilmore devojaka, onda je jesen vaše godišnje doba. To je vreme kada je moda najopuštenija: zdepasti džemperi, udobni kardigani, ravne cipele, široke pantalone… Mnogo slojeva koji su tu da biste se vi osećale dobro. Blake Lively, kraljica mode i crvenog tepiha, u slobodno vreme izgleda najviše ceni upravo lazy girl model življenja.

Kako stilizovati kardigan Blake Lively?

Nakon jednog druženja sa svojim prijateljima sa A liste, Blake Lively je prošetala gradom u fenomenalnom toplom kardiganu sa dugmićima. Udobni nedefinisani kardigan ukrašen je rebrastim porubom, elegantnim okovratnikom i detaljem koji pleni pažnju: dugmad od kornjačevine.

Svoj preudobni kardigan Blake Lively je  stilizovala reflektirajućim naočarima za sunce, plavom torbicom, ležernom sivom majicom, farmerkama širokih nogavica i ugaricama. Ali ovo je samo jedan od načina da stilizujete ovaj vrhunski kardigan.

Kako stilizovati kardigan tokom jeseni i zime 2023/2023?

Poslovni autfit sa kardiganom

Autfit sa kardiganom za izlazak u grad

Elegantni autfit sa kardiganom

Arturo Holmes/Staff/GettyImagesPlus