Najmodernije farmerke ove sezone: Nosi ih i Kejt Midlton

by | 3 novembra, 2023
Najmodernije farmerke ove sezone: Nosi ih i Kejt Midlton; Kejt i Vilijam u sportskom jesenjem izdanju

Svaka žena ima omiljene farmerke bez obzira na to da li su u trendu ili ne. A Kejt Midlton je ovih dana prošetala najmodernije farmerke i fenomenalno joj stoje.

Skinny, ravnih nogavica, široke, pcepane, izbledele, svetle, tamne (spisak se nastavlja) – koje su vaše omiljene farmerke? Mada su pokušali da ih izbace iz mode, uske farmerke odolevaju i čvrsto drže svoju poziciju omiljenih farmerki mnogih žena. A jedan model se izdvojio kao najmoderniji ove sezone i nosi i ih i vojvotkinja od Velsa. Navano, kao sve što obuče ova ikona stila – i one joj odlično pristaju.

Kako je princeza od Velsa stilizovala najmodernije farmerke ove sezone

Princeza od Velsa je fotografisana tokom svog poslednjeg izleta u Škotsku, tokom kojeg su ona i princ Vilijam učestvovali u nizu angažmana u Moraju i Invernesu, sastajavši se sa organizacijama koje podržavaju lokalne ruralne zajednice. Za tu priliku, Kejt se odlučila za prikladan sportski, jesenji autfit. Nosila je prošivenu kratku Burberry jesenju jaknu (šik!), crnu rolku, kratke braon čizme Reiss (koje je nosila i dan ranije), i na kraju, ali svakako ne najmanje važno, tamne uske farmerke koje se šire pri dnu kakve su se prvi put nosile sedamdesetih godina prošlog veka.

Priceza od Velsa nosi najmodernije farmerke ove sezone

Kome najbolje stoje

Ako niste upoznati sa varijantom kick-flare pantalona, sada je pravi momenat da ih uvrstite u svoju garderobu. I pre nego što se zabrinete – ne, ovo nije neki težak model za nošenje, kontroverzni denim stil koji možete da nosite sada, ali verovatno ne za tri godine. Doduše, ovaj model farmerki nabolje pristaje vitkim damama.

Kejt Midlton nosi tamne farmerke koje se završavaju tik iznad skočnog zgloba, tako da i njene savršene čizme mogu doći do izražaja. Široke farmerke pune dužine bi verovatno prikrile njenu obuću, dok bi uvučene uske farmerke izgledale malo kontroverznije. Ceo stajling odiše retro vibracijama i idealna je za ovo doba godine. I to ne samo za sportske aktivnosti i boravak u prirodi, već i za popodnennu kafu s prijateljicama ili odlazak u šoping.