Najtraženije pantalone za proleće i leto: Kako ih nosi Žizel Bundšen

by | mart 19, 2024
Najtraženije pantalone za proleće i leto: Kako ih nosi Žizel Bundšen; Žizel pozira u širokim krem širokim pantalonama i krem bluzi na V izrez

Možda se neće toliko nositi u aprilu (to zavisi od vremenskih prilika), ali na leto nećemo izlaziti iz njih. A Žizel Bundšen savršeno stilizuje najtraženije pantalone za proleće i leto. 

Ne možemo da dočekamo proleće, sunce i prijatne temperature. Da se konačno oslobodimo zimskih čizama i cipela, džempera, mantila, kaputa… Koliko god da volimo da ih nosimo, dosta nam je bilo zimske garderobe. Jedva čekamo da uskočimo u nešto laganije. Dok mi planiramo šoping i kupovinu prolećnih i letnjih komada, Žizel Bundšen je izgleda preskočila čitavu sezonu i već je izašla u punoj letnjoj uniformi koja je laka, prozračna i tako kul. A u centru pažnje bile su prelepe pantalone.

Kako Žizel Bundšen stilizuje najtraženije pantalone za proleće i leto

Supermodel je fotografisana kako šeta svog psa po sunčanoj, toploj Floridi. Izgleda ultra-anđeoski (i opušteno) u savršenom autfitu. Žizelin stajling ne izgleda baš prikladno za sada, posebno ako ste u hladnijim regionima, ali je prosto savršen izbor već od kraja maja pa sve do septembra.

Žizel Bundšen nosila je laganu tuniku sa rukavima slepog miša koja je lagano lepršala na vetru. Tuniku je uparila sa sličnim neupadljivim belim lanenim pantalonama sa suptilnim prorezima na porubu. Pantalone imaju elastični stuk što omogućava optimalnu udobnost, dok su prorezi na dnu nogavica činili pantalone još udobnijim i prijatnijim za nošenje. Stajling je kompletirala japankama i naočarima za sunce. Tako jednostavno, a tako efektno.

Ako nemate par belih ili krem lanenih pantalona u svom ormaru, obavezno ih nabavite sa predstojeću sezonu proleće/leto 2024. Možete ih nositi u svim prilikama i stilizovati na milion načina. Uparite lanene pantalone s košuljom, kratkim topom, patikama, baletankama, ravnim ili sandalama na štiklu.

Michael Loccisano/ Getty Images Entertainment