Tajne lepote Demi Moore: Minimalizam kao osnova stila

by | 11 aprila, 2023
tajne lepote demi moore

Bez obzira da li više volite Demi Moore iz Opšte bolnice, Čarlijevih anđela ili Striptiza: postoji nekoliko razloga zašto svi budno prate stil ove holivudske zvezde. A sada, posle toliko godina, otkrivena je tajna lepote Demi Moore

Ono što čuvena glumica čini da bi izgledala dobro i u zrelim godinama jeste da se drži jednostavne rutine, one koju  može da sprovede u svakoj prilici. Dakle, minimalizam u beauty rutini, ali i tokom šminkanja.

„Ja sam na neki način lenja i ne volim kada su stvari previše komplikovane. Zato sam oduševljena filozofijom: manje je više“ – kaže Demi za Instyle.

Kako Demi Moore neguje kožu?

Osnovni problem koji zvezda čuvenog Duha mora da reši kada formira svoju dnevnu rutinu nege kože jeste: osetljiva koža. Zato bira proizvode koji su namenjeni ovakvom tipu kože, efikasni, ali bez ikakvih agresivnih sastojaka. Dobro čišćenje i hidriranje kože su joj jako važni, pa koristi serume za hidrataciju svake večeri.

Još jedna njena tajna su peškirić za skidanje šminke, limfna drenaža koju ne propušta i to što ne pije alkohol što je u skladu sa njenom filozofijom da lepota dolazi iznutra i da je naša ishrana jako važna.

Šminka Demi Moore

Kada je šminka u pitanju, osnovu nesesera Demi Moore čine maskara koja daje volumen i puder za osetljivu kožu koji je lagan i porozan. Pošto ima osetljivu kožu, Demi ne voli da nosi težak mejkap.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore)

Nega kose Demi Moore

Ali ne možemo da pričamo o njenoj rutini lepote, a da ne zaronimo u negu kose. Demi Moore za svakodnevnu negu korosti šampon i balzam koji garantuju duboku hidrataciju kože. Kako sama priča, glumica je činila svašta svojoj kosi: šišala se na ćelavo, nosila bob, farbala se… jer to zahteva njen posao. Zato, kada ne radi, trudi se da potpuno revitalizuje kosu. Nema stilizovanja, nema vrućih alata za kosu, čak se trudi da je pere što ređe. Pravilna ishrana i redovno šišanje su njena tajna.

Stil Demi Moore: Leviske i bela majica

Kada nije na crvenom tepihu, Demin stil je  takođe minimalistički. Poseduje desetine belih majica sa V izrezom i to brenda J. Crev, kupuje ih unapred samo za slučaj da ikada prestanu da se proizvode. Takođe, obožava klasične leviske i smatra da su beli top i ove farke najbolja odeća za svakodnevne obaveze i putovanja.

 

Randy Shropshire / Stringer/GettyImagesEntertainment