Tajne lepote En Hatavej: Mladolik izgled u četrdesetim – moguće je

by | 15 novembra, 2022
tajne lepote en hatavej

Koža joj je glatka i blistava i izgleda mladoliko iako je upravo napunila četrdeset: ovo su tajne lepote En Hatavej (Anne Hathaway)

Ove godine, na reviji Majkl Korsa, En Hatavej se pojavila u istom autfitu kao njen lik iz filma Đavo nosi Pradu. Odmah je privukla pažnju javnosti ne samo zbog toga što smo svi potajno zaljubljeni u ovu komediju, već i zbog toga što glumica ne izgleda ni dana starije. Da se podsetimo, film je snimljen pre 15 godina!

Kozetičarka holivudske lepotice, Su- Man, otkrila je šta to čini osnovu rutine En Hatavej.

 

Tajne lepote En Hatavej

 

Masaža lica

Masaža treba da se radi jedan i po do dva minuta ujutru i uveče. Pošto koža mora da bude hidrirana, tokom masaže možete koristiti ulje ili je možete raditi tokom tuširanja, dok je koža vlažna.  Važno je da ruke klize preko kože bez zatezanja. Možete koristiti i gua ša alatke, ukoliko ih imate.

Prednosti gua ša masaža lica: 6 benefita koje sigurno niste znali

 

Fizička aktivnost

Enina kozmetičarka tvrdi da je fizička aktivnost jedan od najmoćnijih načina da obnovite i izlečite svoje telo. Ne radi se samo o kalorijama – kretanje daje osećaj ravnoteže i stimuliše fiziološke procese. Glumica se pridržava ovih pravila: u jednom od intervjua rekla je da se bavi jogom 3-4 puta nedeljno, a po potrebi radi vežbe snage sa trenerom.

Hidratacija i piling

Pre nanošenja sheet maske, Su-Man savetuje da nanesete sredstvo za piling, zatim toner i serum. Nakon uklanjanja maske, nanesite kremu za oči i za kožu. Kozmetičarka objašnjava da je ovo veoma važan korak u nezi kože protiv starenja.

Nikada ne zaboravlja SPF

Možda je to jedan od glavnih razloga zašto glumičina koža izgleda blistavo i ujednačeno. Naviku nanošenja kreme za sunčanje na En je prenela njena majka. Njena porodica je irsko-francuska, pa im je koža bleda. En stavlja kremu za sunčanje svaki dan sa SPF od najmanje 30.

 

Maske za lice nanosite ujutru

Mnogi od nas su navikli da stavljaju maske pre spavanja, ali En ih, po savetu kozmetičarke, koristi ujutru kako bi izašla iz kuće sa blistavom i hidratizovanom kožom.

 

Disciplina

Su-Man kaže da je njeni klijenti posećuju jednom u dve nedelje ili u mesecU. Između termina, oni, pa i En Hatavej, sami brinu o koži, poštujući preporuke. U nezi treba da se pridržavate istih pravila kao i kod treninga: neće biti efekta ako jednom mesečno idete u teretanu. Po istom principu, ne morate čekati vau efekat nakon prvog nanošenja kreme: sačekajte najmanje dve nedelje pre nego što procenite efikasnost proizvoda.

 

Tajne lepote: Deset efikasnih saveta koje smo usvojili od poznatih

Kevin Winter/Stuff/GettyImagesPlus