Uska majica od kašmira: Pogledajte kako je nosi Kendal Džener

by | novembar 15, 2023
Uska majca od kašmira: Pogledajte kako je nosi Kendal Džener

Ovih dana potpuno smo se fokusirali na čizme, jakne, džempere i kapute. A sad nam je još jedan zimski komad privukao pažnju – uska majica od kašmira koju nosi Kendal Džener.

Ako želte da izgledate otmeno i skupo, nabavite usku majicu od kašmira. Idealna za hladne dane. Udobna, topla, elegantna… A pogledajte kao  ju je stilizovala Kendal Džener.

Uska majica od kašmira: U sve se uklapa…

Nakon što se Kendal Džener prvi put pojavila u uskoj majici od kašmira (sa čamac izrezom), čuvenog italijanskog brenda, ovaj komad odeće rasprodat je preko noći. Ova luksuzna majica, napravljena od delikatnog materijala koji je lagan na koži i blago proziran.

Kendal Džener je odabrala sivo-plavu nijansu za gostovanje na potkastu kod Džeja Šetija. Uz majicu, obukla je široke sive pantalone. Već nakon para dana ove majice više nigde nisu mogle da se kupe. Modne influenserke su ovaj komad odeće prozvale „pravim savršenstvom“. Dakle, uska majica od kašmira je već godinu dana hit i sad je opet na listi trendi zimske garderobe. Jeste da je u pitanju malo skuplji komad, ali vredi svaku paru. Imaćete u garderobi vanvremenski, elegantan komad koji može da se uklopi u sve stajlinge. Majica od kašmira može se nositi u svim prilikama. Pritom je izuzetno udobana i topla – idealna za slojevitu zimsku garderobu.

Majca za sve prilike

Ako želite ležeran i elegantan autfit, obucite usku majicu od kašmira, široke pantalone i kaput. Budući da su ovi modeli blago prozirni, ispod obucite bež grudnjak. Ako želite da izgledate malo provokativnije, ispod prozirne majice od kašmira obucite grudnjak tamne boje. Ovu majicu možete nositi i na posao, ispod blejzera.

Koji god stajling da odaberete, ono što ćete prvo primetiti kod ove majice je udobnost. Osećaćete se na momente kao da nemate ništa na sebi. Naravno, ova majica najbolje pristaje damama koje imaju idealnu težinu i zategnut struk. Jer uske majice ističu svaki gram i sve nesavršenosti.

 

 

Kevin C. Cox/Getty Images Sport