Mis Srbije Milica Tepavac u kreacijama Marije Šabić

by | 15 jula, 2011

Tek izabrana mis Srbije Milica Tepavac (23) iz Novog Sada juče je prijatno iznenadila Subotičane kada je u pratnji mis Srbije za mis univerzuma i prve pratilje Bojane Lečić, te prošlogodišnje mis Srbije Milice Jelić ušetala u butik elegantne garderobe „Fara“, poznate modne kreatorke Marije Šabić.

Lepa Novosađanka birala je sebi haljine za put u Mađarskoj, gde je bila specijalni gost izbora za mis. Milica ne krije da uživa u pažnji i putovanjima, a društvo joj pravi i Bojana Lečić iz Nove Varoši, koja studira u Beograda. “ Sada se osećam božanstveno. Odjednom smo u centru pažnju, idemo na najekskluzivnije događaje. Čast mi je što ću biti gošća izbora za mis Mađarske i što mi se pruža prilika da upoznam tu zemlju. Osećam se prelepo u haljinama Marije Šabić i gde god sam bila gošća, pojavljivala sam se u njima, a ljudi su se oduševljavali. Ne znam da li svi hoće da se fotografišu sa mnom zbog mene ili zbog haljina. Prvi put idem u Mađarsku, a Suboticu jako volim. Pre pet godina, kada sam učestvovala u izboru za mis, bila sam u Subotici u polufinalu. Od kada sam izabrana za mis, moj privatni život se nije promenio, jedino imam više obaveza i angažmana”, kaže Milica Tepavac u razgovoru za “Blic”.

Prva pratilja Bojana Lečić, takođe je prepuna utisaka, a drugo mesto na izboru za mis Srbije za nju je novina jer se nikada do sada nije bavila manekenstvom i modelingom, niti se prijavljivala na izbore na mis. “ Prvi put sam u Subotici, gradu koji sam jako želela da vidim. U haljinama Marije Šabić se osećam glamurozno, a kada se pogledam u ogledalo, prezadovoljna sam”, zaključila je Bojana.
Za Milicu Tepavac, koja će predstavljati Srbiju na takmičenju za mis sveta u novembru u Londonu, Subotica je kao druga kuća. Rodom iz Sombora, ona je često dolazila u grad u kojem se rađaju ideje za najlepše haljine koje je ikada videla i nosila. Iako do novembra i finalnog takmičenja ima još vremena, Milica Tepavac uveliko se priprema za sve ono što je očekuje u Londonu kada će se na jednom mestu okupiti preko 100 lepotica iz čitavog sveta. Organizatori još uvek nisu otkrili lokaciju na kojoj će se finale održati, ali je izvesno da će prošlogodišnja mis sveta, Amerikanka Aleksandrija Mils, predati titulu svojoj naslednici na takmičenju koje se održava 61. put. Što se tiče naših devojaka, sever Bačke bio je samo usputna stanica na putu za Mađarsku, ali i nezaobilazna jer su na sinoćnjem izboru za mis Mađarske bile VIP gošće u haljinama iz kolekcije „Venera“. “Radi se o haljinama koje sam uradila specijalno za izbor mis Srbije, a to je ujedno i kolekcija za proleće/leto 2012. godine. Ovoga puta me je inspirisala Botičelijeva slika ‘Rađanje Venere’. Ideju smo uspešno dočarali na fotografisanju u Grčkoj na ostrvu Tasos. Pronašli smo fantastične plaže sa belim mramornim kamenjem koje kao da izranja iz mora. Devojke su stajale na kamenju okružene vodom, a vetar se igrao muslinom”, kaže Marija Šabić, koja je sinoć u Budimpešti bila specijalna gošća velike manifestacije lepote i mode. Milica Jelić, mis Srbije za 2010. godinu, za sebe u šali kaže da je sada mis u penziji.
“ Došle smo kod Marije Šabić da bi nas spremila glamurozno za Mađarsku. Jako cenim Mariju i uživam da nosim njene modele. Njene haljine ističu ženstvenost".

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.