Elegantne kombinacije od štrasa i šljokica za Novu godinu

by | decembar 7, 2023
elegantne kombinacije od šljokica i štrasa za novu godinu

Jedan od naših omiljenih materijala za praznične haljinu jesu šljokice i štras. Ovo su najbolje elegantne kombinacije od štrasa i šljokica koje su u trendu ove Nove godine

One blistaju kakav god autfit da obučete! Nalaze se na jaknama, suknjama, bluzama, pantalonama… Mogu da prođu kao akcenat, a mogu i da zauzmu celu haljinu! Šljokice su ove godine definitivno zavladale.

Šljokice preuzimaju zimsku sezonu, svaka druga haljina ili aksesoar ima neki svetlucavi element. Iako najčešće nailazimo na crne, plave, bele, srebrne i zlatne garniture, ove godine je moguće sve. Samo pogledajte Amal Clooney i njenu zanosnu, vatreno crvenu haljinu!

Da li su šljokice i štras u modi ove godine?

Jesu! Trend se nije pojavio da traje samo jednu sezonu, onu koja je pred nama. Osim što čini naš praznični stil dinamičnijim i zanimljivijim, on će zasigurno ostati prisutan i u 2024.  Uzmite svoju omiljenu svetlucavu senku, jednostavne štikle i zavladajte praznicima.

Kakve kombinacije od štrasa i šljokica da birate ove godine? Pa, jedno je sigurno: mini haljine sa rukavima su apsolutni hit. Isto važi i za šliceve i izreze, naročito otvorene stomake. Takođe, šljampave haljinice na jedno rame su odličan izbor.

Ali, šljokice i štras ne znače da morate nositi haljinu za Novu godinu. Posegnite za blejzer sa šljokicama ili za topom od štrasa. Takođe, odličan su izbor i bomber jaknice sa krupnim šljokicama. Ako još niste sigurni u kom pravcu da krenete, mi smo spremili najbolje kombinacije.

Najbolje elegantne kombinacije od šljokica i štrasa za Novu godinu

Predimenzionirana metalik haljina

Ona stoji bukvalno svakoj građi! Otkriva podlaktice i noge, naše tradicionalno najvitkije delove tela, dok maskira stomak i bokove.

Dekoltirana haljina sa šljokicama

Ona je odličan izbor za plus size devojke. Dekolte privlači pažnju na grudi, a visoko podignut struk i nabori prikrivaju stomačić. Asimetrična suknja izdužuje figuru – apsolutni pogodak!

Maksi haljina

Retro haljina disko kraljica iz sedamdesetih je dobar izbor samo za izuzetno vitke devojke.

Haljina sa puf rukavima

Uz metalik čizmice i ovakav izrez na leđima izgledate kao prava rok princeza. Malo oštrice, malo punta i malo romantike.

Zlatne pantalone od štrasa

Ovakve pantalone, klasične štikle i bela košulja, rolka ili džemper i vi ste pokrile sve prilike u decembru.

Žensko odelo od štrasa

Ženska odela su vladala ove godine, pa su se tako našla i među šljokičavim i sjajnim odevnim predmetima. Ovo u latte, boji godine, je apsolutni pogodak za sve žene koje poznaju modne tokove.

Maksi suknja od šljokica

Uz tanke blejzere može da izgleda sasvim neutralno, kao prava kombinacija za grad. Uz elegantnu bluzu ona postaje savršen izbor za novogodišnju noć.

wirectosck/istock/gettyimagesplus