Najbolje novogodišnje modne kombinacije za plus size devojke!

by | decembar 5, 2023
Novogodišnje modne kombinacije za plus size žene

Izbor večernjeg izgleda za devojke plus size može da bude prilično težak, a Nova godina se bliži. Zato, prikupile smo najbolje novogodišnje modne kombinacije za plus size žene

Prvo i osnovno: svaka žena je lepa. Bez obzira koju veličinu odeće nosi, da li je smršala za Novu godinu ili ne, da li je izgubila kilograme ili ih ponosno nosi – ona može da izgleda zadivljujuće. Ipak, nijednoj od nas malo samopouzdanja nije na odmet. A njega je najlakše imati kada znamo da izgledamo odlično. Upravo stoga rešili smo da prikupimo najbolje  modne kombinacije za plus size žene.

Izbor plus size odeće za Novu godinu

Dolazi Nova godina i svaka od nas želi da izgleda najbolje što može. Kada imate obline, to nije tako lak zadatak. U radnjama su izbori veličina ograničeni, a ono što nude u plus size prodavnicama, pa… izašlo je iz mode u prošlom veku!

Ipak, ako ste uporne i ako poslušate naše savete, shvatićete da postoji cool odeća za svačiji ukus i veličinu. Najvažnije je da napravite pravu kombinaciju i da ostavite sebi dovoljno vremena da pažljivo odaberete svaki komad svog autfita.

Najbolje novogodišnje modne kombinacije za plus size žene

Pre svega, morate prihvatiti svoj trenutni izgled, dobro odrediti svoje mere i odabrati idealnu veličinu. Ako izaberete manju odeću, svuda će se videti nabori, izgledaćete kao da ćete svakog časa da eskplodirate. Opet, veća veličina znači da će sakriti i ono najbolje na vama i da ćete izgledati kao da nosite vreću. Zbog toga predlažem da ozbiljno shvatite merenja i pronađete odeću tačno prema vašoj figuri, određujući njen tip. Naglasite najlepše delove tela i sakrijte one koji vam se baš i ne dopadaju.

  1. Oblik kruške: Dubok dekolte i suknja

Ako imate građu kruške (vitka ramena, tanke ruke, male grudi, tanak struk, ali obimni bokovi, jake noge), akcenat treba da bude na rukama ruke i dekolteu. Prikladna bi bila haljina sa čamac izrezom, bez rukava ili veoma  dubokim dekolteom. U ovom slučaju, bolje je sakriti kukove, na primer, dobro krojenom suknjom. Ili ovu vrstu figure možemo naglasiti pripijenom odećom i pensil suknjom.

2. Obrnuti trougao: Predimenzionirani sako i šorts

Ako je vaša figura „staklena“ ili obrnuti trouga, to znači da imate jaka ramena i grudi, a da su vam nogte vitke. Iskoristite to i obucite predimenzionirani sako, najbolje šljokičasti, sa štraso, ili jarke boje i šorts – izgledaćete vitkije. Obavezno nosite visoke potpetice.

3. Građa jabuke: Džak haljina

Haljina koja ima jasno ocrtana ramena i pokazuje vitke noge, ali prikriva stomak je apsolutno stvorena za vas. Dodajte narukvice, minđuše i zapanjujuće cipele.

4. Monohromatski autfit sa ludim cipelama!

Ne plašite se boja. Čak i najdosadniji provereni autfit može da oživi, ako mu dodate fenomenalne cipele. Dakle, ako vas kupovina baca u depresiju, obucite svoju omiljenu monohromatsku kombinaciju ali je ponovite ludim cipelama i sjajnom metalik tašnom!

5. Korset i klasične pantalone

Korset je uvek seksi, a tu je ujedno da skrene pažnju sa vašeg struka na vaše grudi. Kombinovan sa klasičnim pantalonama i blejzerom daće pravu kombinaciju provokativnosti i luksuza.

Victor Boyko, Francoa Durand/GettyImagesPlus