Karirane suknje su u trendu: Kako da ih kombinujete ove jeseni

by | 21 septembra, 2023
Karirane suknje su u trendu: Kako da ih kombinujete ove jeseni; devojka u kariranoj suknji

Ove jeseni karirane suknje su u trendu i doživljavaju još jednu renesansu, a poznate ličnosti ih kombinuju tako da brišu granice između trendova i žanrova.

Uprkos značajnoj svestranosti kariranih sukanja, sa njima je tako lako upasti u kolotečinu.  Ne odustajemo od klasičnog stilizovanja, ali postoji toliko uzbudljivih načina da nosite najpopularniju suknje ove sezone. Da li ćete se odlučiti za kariranu suknju mini ili maksi dužine, sa ili bez nabora, u živoj nijansi ili neutralnoj, zavisiće od raspoloženja i prilike. Ako vam je potrebna inspiracija za savršen jesenji stajling, pogledajte sledeće modele.

Karirane suknje su u trendu: Najinteresantnije kombinacije

Karirani komplet

Odgovarajući karirani komplet nije za svakoga, ali se ne može poreći moć potpuno karirane odeće. Umesto štikle ili mokasin, odlučite se za patike kako bi ovaj stajling izgledao moderno.

Sa blejzerom

Ako želite elegantan autfit, obucite blejzer uz kariranu suknju. Međutim, da ovaj stajling ne bi izgledao poslovno, ispod blejzera obucite majcu grafičkim motivima i neke seksi čizme.

Kombinujte dezene

Možda ćete biti u iskušenju da se držite jednostavnih materijala kada kombinujete odeću sa kariranom suknjom. A zašto se ne biste osmelili i kombinovali različite printove? I razbili jesenju monotoniju…

Majca s grafikom

Majica sa štampom čini usku kariranu suknju ležernijom i opuštenijom. Ne brinite previše o pronalaženju grafičke majice koja odgovara vašoj suknji. Ono što ovaj stajling čini popularnim jeste kontrast.

Sa polo majcom

Dva tradicionaln komada odeće su savršen spoj. Uz ovu odevnu kombinaciju najbolje idu retro aksesoari.

Može još šarenije…

Bukle jakna a la Chanel jedan je od najpoznatijih odevnih komada u modnom svetu. I savršeno se kombinuje s kariranom suknjom. Da biste ovaj stajling učinili još interesantnijim, zamenite tradicionalni dvobojni ili tvid bukle top  onim u boji fuksije.

Savršen jesenji stajling

Prsluci su ponovo u modi, pa zašto ne ispratite više trendova jednim stajlingom? Karirana suknja u kombinaciji sa teksas prslukom i kožnim čizmama savršen je jesenji stajling.

Suknje za jesen 2023 – i nisu samo za mršavice!

 

Victoria Chudinova/shutterstock.com