Letnje haljine koje Parižanke već nose

by | maj 12, 2024
letnje haljine koje nose Francuskinje

Dok se pripemamo kožu i telo za tople mesece, vreme je da počnemo da pripremamo i garderobu. Ovo su letnje haljine koje Francuskinje već nose!

Haljine su tokom cele godine glavna stavka u garderobama mnogih Francuskinja. U aprilu, pletene haljine se zamenjuju laganim letnjima.

Kad god poželimo da se počastimo nečim novim ili nam je potrebna nova doza modne inspiracije,  uzor nam mogu biti žene iz Francuske – njihov modni izbor je gotovo nepogrešiv. Ovoga puta, poželele smo da znamo koje to haljine biraju Parižanke ovoga proleća i leta.

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon sati istraživanja, možemo predstaviti 5 trendova koji će obeležiti ovo leto u Francuskoj. Ne samo leto – ovo su haljine koje se već mogu videti na ulicama najznačajnije modne prestonice na svetu. Pogledajte koji su to modeli i kako ih stilizuju.

Letnje haljine koje Francuskinje već nose:

Crna haljina sa otvorenim leđima

Mala crna haljina je prosto neraskidivo povezana sa Parizom. Ove godine, Francuskinje se oslanjaju na estetiku otvorenih leđa. Dok ne otopli u potpunosti možete ih nositi sa teksas jaknama, blejzerima ili džemperićima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aïda BADJI (@aidabadji_)

Članak se nastavlja posle reklama

Mini haljina sa rukavima

Iako se ne slažemo sa zastarelim pravilom da treba da pokazujete samo jedan po jedan goli deo tela (na kraju krajeva, ovo je 2024), postoji nešto veoma šik u mini haljinama sa dugim rukavima. Tajna ovog šika je očigledno poznata Francuskinjama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

Članak se nastavlja posle reklama

Denim haljine

Francuskinje nose teksas tokom cele godine, a u proleće se okreću teksas haljinama sa gležnjačama, baletankama ili potpeticama. Postoji nešto tako šarmantno u letnjim haljinama od mekog denima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Léna Farouil (@lenafarl)

Članak se nastavlja posle reklama

Slip haljine

Kada se Francuskinje doteraju, često se odlučuju za komade „manje je više“. A slip haljina definitivno spada u tu kategoriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franny (@frannfyne)

Članak se nastavlja posle reklama

Cvetne haljine

Cvetne haljine su komad koji Francuskinje uvek imaju u rotaciji odevnih predmeta. Nošene sa baletankama u proleće i leto, ovo je možda najotmjeniji i najsvestraniji stil odevanja koji možete da kupite ovog leta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franny (@frannfyne)

Johnkellerman/gettyimages