Leopard print, pruge i tačkice: Svi dezeni koji će biti hit 2024.

by | 5 februara, 2024
najmoderniji dezeni za proleće 2024

Odvažni dezeni nisu za svakoga, ali čak i oni skloni minimalizmu naći će nešto za sebe ove godine. Ovo su najmoderniji dezeni za proleće 2024.

Modne piste proleće/leto 2024. slavile su dezene u svim njihovim oblicima, ali su se neki posebno istakli. Kao i sa svim ostalim trendovima, ove godine vam je dozvoljeno da sa dezenima eksperimentišete kako želite: sastavite autfit od glave do pete, ugradite ih suptilno kroz dodatke ili investirajte u jedan komad. Naravno, ljudi koji ne vole printove mogu odlučiti da ih potpuno ignorišu – bez obzira na to, uvek je zanimljivo saznati šta je „in“, zar ne?

Najmoderniji dezeni za proleće 2024.

Možete očekivati sve: od upečatljivih cvetova koji zahtevaju pažnju do oživljavanja klasičnog dizajna koji je bio omiljen u prošlosti. Bez daljeg odlaganja, pomerite se da biste videli najveće trendove dezena u 2024.

Vertikalne pruge

Zbogom, mornarske pruge, dobrodošle, vertikalne linije! Šalu na stranu, za bretonske šare, omiljeni print Parižanki, uvek će biti mesta u našim ormarima. Ali, ipak, ove sezone prednost ćemo davati uzdužnim prugama na koje su nam pažnju skrenuli Louis Vuitton i Philip Lim.

Kako da nosimo vertikalne pruge 2024. godine?

Idealne su na haljinama na preklom, klasičnim belim košuljama, letnjim tašnama od prirodnih materijala ili na jarkim širokim pantalonama.

Grafički floral

Upečatljivi jednobojni cvetovi koji izgledaju kao da su ručno crtani tušem viđeni su širom SS24 pista. Ponekad, sadržali su i koju tačkicu crvene u kombinaciji. Ovo je print koji možete nositi bez obzira na godišnje doba.

Kako nositi grafički floral 2024. godine?

Ovo je odličan print za letnje haljine od pamuka ili lana. Za nešto svečanije prilike, birajte satensko odelo sa grafičkim floralom, crveni karmin i štikle.

Tačkice i neutralne boje

Ovaj trend nas vraća osnovama: bezvremenskim sitnim tačkicama i neprolaznoj  nude paleti. Ljubiteljicama vintidža će bez sumnje biti drago da vide omiljeni dezen 50-ih ponovo u centru pažnje.

Kako nositi tačkice 2024. godine?

Zatvorene svilene bluze i farmerke ili plisirane suknje uz robusne cipele – na vama je izbor. Klasična kombinacija jeste i haljina na tačkice od tila u kombinaciji sa čizmama do kolena. Ili sa baletankama ovog proleća.

Harlekin karirano

Ovo nisu bilo kakvi kvadratići i nemaju veze sa Škotskom, Engleskom, niti Burberijem. Motiv Harlekina, koji su prihvatili Versace i Vivienne Vestwood, daje svakom komadu razigrani osećaj bez upadljivosti. Ima li boljeg načina da započnete novu godinu nego u zabavnom dezenu?

Kako nositi ovaj dezen 2024. godine?

Midi haljina uz ravne špicaste baletanke, svilena ešarpa ili trikotažni pulover – svaki od ovih komada podjednako će biti efektan.

Leopard print

Taman kada je tihi luksuz potisnuo sva preterivanja, javio se trend mob wife i osvojio mreže. Ono što nam ovaj trend vraća jeste animal print i to jedan specifični: leopardovo krzno. Ove godine nosićemo ga kao da je basic komad, a ne akcenat.

Kako nositi leopard print 2024. godine?

Kaput sa animal printom preko nude ženskog odela. Majica ispod neutralnog sakoa ili akcenat na patikama – leopard print je dobrodošao u svakom obliku.

ales utovko, Deagrez, Arthem Trihyb/istock/gettyimagesplus