6 šik zimskih autfita kakve nose Parižanke

by | oktobar 27, 2023
šik zimski autfiti koje nose francuskinje

Ako neko vlada modom, onda su to Parižanke. Predstavljamo 6 šik zimskih autfita koje nose Francuskinje

Francuskinje su tako šik! Ovo je lekcija koju brzo savlada svaka zaljubljenica u modu. Iako su poznate po svom ležernom letnjem stilu, Francuskinje su umetnice da unesu eleganciju i u najudobnije tople zimske autfite. Savladale su sposobnost da bez napora prilagode svoj nonšalantni stil kada drske temperature padnu i to tako što se okreću bezvremenskim i nezamenjivim komadima garderobe.

Koliko god sanjiv bio, Pariz je zimi izuzetno hladan, tako da su Francuskinje morale da ovladaju duhom praktičnosti. Tipični zimski autfit jedne Parižanke podrazumeva slojeve, pletiva, duge rukavice i nogavice i neutralne dodatke. Takođe, Francuskinje se hrabro igraju sa teksturama i dužinama: nose mini sa čizmama do kolena, pumparice sa stilizovanih hulahopkama… Posebnu pažnju obraćaju na jakne i kapute, kao i na dodatke – oni mogu da izvuku svaki autfit tokom zime.

6 šik zimskih autfita koje  nose Francuskinje

 

#1 Pletena maksi haljina + statement tašna

Pletena haljina je vredna zimska stavka jer se može da se nosi u mnogim prilikama i za dan i za noć.  Pletena haljina otvorenih leđa je toliko šik, naročito ako se uklopi sa upadljivom zimskom torbom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@camillecharriere је поделио/ла објаву

6 šik zimskih autfita koje  nose Francuskinje

#2 Avijatičarska jakna + klasične pantalone

Avijatičarska jakna od ovčije kože se pojavljuje zimi kao jedan od najtraženijih komada. Ne čudi nas – pored pufer jakne ovo je jedan od najtoplijih modernih komada. Ovaj stajling savršeno pokazuje koliko zimska moda može biti šik. Ovaj izgled je savršeno spajanje ležernog i pametnog.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julie (@leasy_inparis)

#3 Trenč i mokasine

U onim danima kada mraz popusti jedva ćemo dočekati da odaberemo neku laganiju garderobu. Trenč kaputi i mokasine, kombinovane sa debelim i toplim džemperima su savršeni izbor za zimske dane iznad nule. Držite se nude kolorita.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amy Julliette Lefévre (@lefevrediary)

6 šik zimskih autfita koje  nose Francuskinje

#4 Braon kaput + farmerke ravnih nogavica

Kakva klasika! Indigo teksas karakterističan je za parišku uniformu, baš kao i uske crne gležnjače na petu. Bela majica je svuda tražen bejzik, a braon kaput povezuje sve boje zajedno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sylvie Mus (@sylviemus_)

#5 Džemper + mini suknja + čizme do kolena

Baš kada smo pomislili da je vreme da okačimo minice o klin, mikro-mini su počele da dominiraju zimskim stajlingom. Uparene sa providnim hulahopkama, čizmama do kolena i mini torbom – to je vodeći komad u trendu integrisan u opušten svakodnevni izgled.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adenorah 🦂 (@annelauremais)

#6 Žensko odelo

Elegantne cipela uparene sa androginim izgledom  su hit. Bilo da se radi o prevelikom blejzeru ili pantalonama po meri, Francuskinje vole da kombinuju ženska odela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre)

hotphotopie/istock/gettyimgesplus