Kada ne želite ni barbie plavu, ni bakar crvenu: Vintidž brineta je najmoćnija smeđa nijansa za zimu 2024.

by | 27 oktobra, 2023
vintidž brineta

Vintidž brineta je baš ona nijansa koju su nosile zlatne dame holivuda. Odri Hepbern? Može!

Ako pogledate kosu Odri Hepbern ili frizuru Sofije Loren, da li biste je nosile? Naravno! Jednostavno, postoje boje i frizure koje su toliko bezvremenske da uvek iznova oduševljavaju. Ove zime 2024. red je da vratimo na scenu upravo njihovu boju kose: vintidž brineta vlada!

Koja je to vintidž brineta boja?

Vintidž brineta je izuzetno prirodna nijansa braon. Ona ima skoro mat izgled, sadrži mnogo hladnih nijansi uz nešto manje plavih i žutozelenih primesa. Setite se lepotica iz pedesetih godina – to je upravo to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emaly B (@emalyb_color)

Ova nijansa je postala trend upravo zbog toga što je potpuni kontrast barbie plavoj boji koja nas je zapljuskivala ovog leta ili bakarnoj crvenoj koja je sada nijansa br. 1. Sve one žene koje ne žele da izgledaju kao svi  ostali mogu da posegnu za vintidž brinetom.

Tamno smeđa boja vintidž brinete je prirodna i pristupačna nijansa koja se lako postiže. Takođe, ova boja kose često pristaje širokom spektru boja tena, od svetlog do tamnog. Tamno smeđa kosa također može dodati dubinu i dimenziju izgledu, a istovremeno delovati sofisticirano i prirodno. Ova nijansa često naglašava oči i doprinosi opštem utisku topline i elegancije.

Ko može da nosi vintidž smeđu boju kose?

Ovo je boja kose koja izgleda dobro na mnogim ženama. Uklapa se dobro i uz topli i uz hladni podton kože, pa ako razmišljate o vintidž brineta kao vašoj novoj boji kose, radije prelomite na osnovu ličnog stila.

Ako ste već smeđi, održavanje i postizanje vindtiž brinete će vam biti izuzetno lako. Malo više truda je potrebno ako ste crveni, ali za plavuše se zahteva posebam oprez. Jer, ako jednom pređete na ovu tamnu smeđu, teško ćete povratiti svetlu boju kose.

 

Persians/GettyImagesPlus