Ovo je omiljeni i najpopularniji kupaći kostim holivudskih cica (foto)

by | maj 8, 2020
more kupaći kostim more

Zašto je ovaj kupaći kostim prvi izbor poznatih dama

Među prvim poznatim cicama koje su ovo sezone ponele hit model kupaćeg kostima koji dominira već nekoliko leta našla se ni manje ni više nego dama koja svojim izgledom ne prestaje da oduševljava, latino diva Dženifer Lopez.

Dženifer je postavila fotografiju iz svog doma nastalu dok je uživala u čarima bazena i tako otkrila da omiljeni model kupaćeg kostima holivudskih dama – jednodelni sa dubokim izrezom, i dalje vlada modnom scenom još od kada ga je 2017. Kendal Džener ponela tokom letovanja u Kanu. (Pročitaj: Kako da nosite trend leta: Najmoderniji šorts sezone – biciklističke)

Kako joj stoji i koliko voli ovaj kupaći otkrila je i Kaja Gerber ubrzo posle sestre Džener na svom Instagramu, a odlučila se za narandžastu verziju. Prošlog leta imali smo prilike da vidimo kako Kortni Kardašijan pozira na plaži noseći ljubičastu verziju ovog kupaćeg kostima. (Pogledaj: Oduševiće vas fashion kombinacija ove modne dizajnerke jer je savršena za rad od kuće (foto))

Omiljeni holivudski model za brčkanje ima seksi dizajn koji verovatno igra ključnu ulogu u njegovoj popularnosti. Pored toga što ima dugačak V-izrez, mnogi bi rekli bezobrazno dugačak, visoko sečeni delovi na bokovim naglašavaju obline i čine ga savršenim. On podseća na one modele iz 80-ih i 90-ih godina kakve su nosile zavodnice u seriji Baywatch. Složićete se da odlično izgleda u svim bojama, zar ne? (Pročitaj: Modna scena tokom leta i proleća donosi – cvetni print svuda i na svemu (foto))

Kao što smo rekli, poznate dame već godinam biraju ovaj kupaći, a verujemo da će zadržati svoju vladavinu i 2020. godine, iako znamo da će ovo leto verovatno izgledati drugačije (zbog pandemije korona virusa). Međutim, to ne treba da vas spreči da potražite neki sličan ili isti model koji nose zvezde i ponesete ga na lokalni bazen.

Pogledajte ovaj fashion modni hit:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gooseberry Intimates (@gooseberryintimates) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Gettyimages