Najava zimskog izdanja modnog događaja Deichmann Magic Night

by | 17 novembra, 2016

Jedanaesti po redu, tradicionalni modni događaj koji za temu i inspiraciju ima Novu Godinu – Deichmann Magic Night, zakazan je od 25-27.novembra 2016.godine u trajanju od tri dana.

Foto: Promo

Foto: Promo

Domaćin i partner zimskog izdanja modnog događaja Deichmann Magic Night je Turistički centar Jahorine. Magična delegacija sastavljena od domaćih predstavnika medijskih kuća, učesnika i poznatih ličnosti iz modnog i kulturnog života Srbije, imaće posebnu priliku da doživi nezaboravan vikend na planini Jahorina.

Foto: Promo

Foto: Promo

Novinari iz Srbije upoznaće se sa turističkim atrakcijama, smeštajnim kapacitetima, ski stazama i ostalim prirodnim lepotama planine Jahorina. Tom prilikom bogat multimedijalni program održavaće se na više atraktivnih lokacija, u luksuzno opremljenim hotelima: Vučko, Termag, Lavina..a u kojima će tri dana vladati prava magična i prednovogodišnja atmosfera. Publika će imati priliku da uživa u modnim revijama i predlozima modnih kuća za sezonu jesen /zima 2016. Kolekcije će prikazati brendovi Deichmann, Allegra i Balextra, a voditeljka programa je poznata manekenka Ivana Stanković.

Foto: Promo

Foto: Promo

Od poznatih ličnosti prisustvo su potvrdili Neven Bošković, maneken, zatim pevač Frano Lazić sa ženom, Marina Perazić, pevačica, i mnogi drugi.

Još jedno magično putovanje je pred nama, budite i vi deo prednovogodišnje čarolije !

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.