Trendi jesenje cipele koje možete nositi na posao kad zahladi

by | 9 oktobra, 2023
moderne cipele za posao

Cipele za posao mogu da budu odličan način da osvežite autfit. U ova četiri modela smo se prosto zaljubile!

Odeća za posao sama po sebi nosi ograničenja. Strogi kodeksi oblačenja u firmama sužavaju vam polje za modno izdražavanje, tako da jedan od najvećih izazova u svakoj sezoni postaje: kako naći trendi obuću i odeću za posao.

Dobar par cipela je jedan od najjednostavnijih i najeefektnijih načina da začinite poslovni autfit a da ne privučete negativnu pažnju. Ako nosite košulju i pantalone na peglu, par cipela sa jasnom modnom porukom može itakako da promeni ceo utisak.

Kako izabrati dobre cipele za posao?

To da moraju da se uklapaju u poslovna pravila i da nose vaš jasni lični pečat – već smo zaključili, Ali kada birate cipele za posao ne smete da zaboravite da jedna od najvažnijih osobina udobnost. Ipak je to par obuće u kojem treba da provedete osam ili više sati. Mora izdržati kada vam noge otiču od sedenja, kada trčite za taksijem ili autobusom i kada stiskate kvačilo u kolima.

Stoga je preporuka da birate cipele koje su rađene od prirodnih materijala,  sa savitljivim đonom. Bilo bi poželjno da vaše cipele za posao budu lagane, kao i da ogrničite potpetice na 6 centimetara visine.

 

Trendi cipele za posao za sezonu jesen/zima 2023/2024

Ovi modeli se sigurno uklapaju u svaki poslovni kod, pa su više nego dobrodošla dopuna vašeg poslovnog autfita.

Meri Džejn

Mislite o ovom modelu kao najboljem za kombinovanje sa udobnim haljinama i maksi suknjama. Mada, Meri Džejn cipele su toliko raznovrsne da slobodno  možete da ih nosite i sa klasičnim pantalonama i belom košuljom ili farmerkama i kariranim blejzerom.

 Crne gležnjače sa visokom petom

Visoka puna, trouglasta peta postala je must have od kako je prošle godine Prada izbacila svoje neverovatne gležnjače. Ovakve crne gležnjače su klasične, a opet trendi i mogu da se kombinuju sa ženstvenim haljinama, klač torbicama i mantilima.

Braon kožne čizme

Kostimi, pletene haljine, midi suknje A kroja – sve one su nezamislive na jesen 2023. bez kožnim braon čizama do kolena i to sa visokom petom.

Luksuzne mokasine

Ne pričamo o ceni, pričamo o modelu! Ovo ne mora biti preskupi Gucci par, važno je samo da prate osobine modela. Oce cipele za posao imaju tanak đon i neizostavni akcenat u vidu kaišića, kao i svedene linije. Crne ili nude – izbor je na vama.

AnnaZhuk/istock/gettyimagesplus