Antitrend kaputi: Modeli koji više nisu u modi

by | 13 oktobra, 2023
Antitrend mantili i kaputi: Modeli koji više nisu u modi; devojka u zastarelom kaputu

Oslobodite svoj garderober od nepotrebnih, zastarelih modela koji više nisu u modi. Koji su to antitrend kaputi?

Gornja odeća je vaša vizit karta za hladnu sezonu. Modeli koji nisu u modi pokvariće prvi utisak, a svaki stajling učiniće zastarelim. Zbog toga je veoma važno da revidirate svoju garderobu svake sezone. Počnite od najpopularnijih odevnih komada – mantila i kaputa. I eliminišite sve što je zastarelo. Ali nemojte bacati, jer moda je ciklična. Sigurno će svi ti kaputi i mantili biti opet u modi jednog dana.

Koji su to antitrend kaputi

Kratki kaput jarkih boja

Uprkos činjenici da se većina naše garderobe u jesen i zimu sastoji od prigušene i tamne palete boja, mnogi pokušavaju da razblaže svoju garderobu jarkim bojama. Ali ne bi trebalo da date prednost skraćenim modelima u bogatim tonovima – obično izgledaju jeftino i neprikladno. Ako ipak želite da izaberete kratki kaput ili mantil, birajte pesak ili sive nijanse, kao i karirane modele koji u trendu ovesezone.

Slim fit

Krojeni kaput je pravi relikt prošlosti. Oni će pokvariti svaki autfit, a takođe su neprijatni za nošenje u kombinaciji s glomaznim džemperima. U uskom kaputu izgledaćete deblje nego što jeste. Da biste kreirali stilski slojevit autfit za hladnu sezonu, biće vam potreban kaput slobodnog kroja. Može se nositi sa pantalonama i farmerkama, kao i sa haljinama, suknjama ili šortsevima.

S krznenim okovratnikom

Kaputi s krznenim ukrasima definitivno nisu poželjni ove sezone. U jesen i zimu 2023/24, takve odevne komade treba zameniti modernim komadima. Ako želite da dodate teksturu svom izgledu, izaberite kaput sa kariranom šarom. Lako se uklapaju u bilo koji stil i garderobu. Možete ih nositi uz moderne džempere, kožne pantalone ili široke farmerke.

Kratki kaput

Kaputi mid idužine nikada ne izlaze iz mode, što se ne može reći za kratke kapute. Mnoge žene vole da kombinuju skraćeni kaput s haljinom ili suknjom. A to je baš zastareo stajling i uopšte ne izgleda moderno. Klasični kaput srednje dužine sa kaišem je zaista bezvremenski komad. Model ravnog kroja bez dodatnih detalja biće odličan saputnik za ženstvenu odeću.  Može se nositi sa haljinama ili plisiranim suknjama ili suknjama olovkama. A kaputi na duplo kopčanje, dopunjeni kaišem u struku, savršeno će se uklopiti u ležernije lookove uz farmerke ili pantalone.

Kaput sa kapuljačom

Kaput  sa kapuljačom takođe je jedan od antitrend modela za ovu sezonu. Naročito modeli s krznenim kapuljačama.

Najpopularniji mantil ove jeseni: Trenč mantil svima dobro stoji

 

 

ANRproduction/gettyimages.co.uk