Boja u kojoj ćete izgledati skupo: Nosite je što češće ove sezone

by | oktobar 16, 2023
Boja u kojoj ćete izgledati skupo: prelepa devojka u braon garderobi

Koja je to boja u kojoj ćete izgledati skupo? Reč je o braon boji koja se savršeno uklapa u sezonu jesen/zima i treba je nositi što češće – u svim nijansama.

Većina žena smatra da je crna najelegantnija boja koja se savršeno kombinuje i prikladna je za sve prilike. Koja bi druga boja mogla da se takmiči sa crnom? Ispostavilo se da je to braon boja. Zato obogatite svoju garderobu komadima odeće u svim nijansama braon boje. Izgledaćete luksuzno i moderno.

Boja u kojoj ćete izgledati skupo: Poželjne su sve nijanse baron boje

Ove sezon braon boja je u trendu i na pistama i na ulici. Videli smo prelepe modele u svim nijansama braon boje na revijama: Paco Rabanne, Stella McCartney i The Row. Modeli su prošetali kreacije u prelepim kamila, čokolada, moka i ćilibar nijansama. Videli smo prelepe braon komplete, pantalone, jakne, čizme do kolena, torbe…

Kako kreirati vrhunski stajling ove sezone

Ako želite da inkorporirate braon boju u svoju garderobu, najlakše je da ubacite nekoliko ključnih komada, kao što su: kaput, kožna jakna, pantalone i dobar zimski džemper u braon nijansama koje se vama najviše dopadaju.

Na primer, smeđe krojene pantalone uparene sa belom majicom ili opuštenim džemperom savršen su balans uglađenosti i opuštenosti. Za moderniji, elegantniji i opušten stajling, pokušajte da kreirate monohromatski autfit. Igrajte se sa širokim izborom tonova da biste napravili braon stajling od glave do pete, razbijajući odeću slojevitim nakitom i sjajnom torbom.

Ili kombinujte braon haljinu sa crnim kožnim čizmama. Ovaj stajling je idealan i za proleće.

Ako želite nešto toplije, obucite pletenu braon haljinu uz čizme do kolena koje su takođe u modi ove jeseni i zime.

A braon džemper je pod obavezno. Ne samo što ćete izgledati otmeno i elegantno, ugrejaće vas.

Od kardigana do oversize džempera, to je najlakši način da unesete braon boju u svoju jesenju garderobu.

Ales_Utovko/gettyimages.co.uk