Duboke čizme Blake Lively su savršenstvo: Braon boja vlada ove zime!

by | oktobar 3, 2023
braon duboke čizme Blake Lively

Čak i ako ne volite zimu elegantne i seksipilne duboke čizme sigurno obožavate. A ove sezone, jesen-zima 2023/2024, vladaće braon čizme

To što će braon duboke čizme dominirate ove zime odlične su vesti. Samo pogledajte par koji je nedavno prošetala Blake Lively  – savršenstvo napravljeno od braon antilopa!

 Po čemu duboke čizme Blake Lively tako posebne?

Pre svega – samo ih pogledajte! Krajnje jednostavan model, a opet vam dodaje visinu, list izgleda savršeno, a telo vitkije. Ako to nije dosta, onda moramo reći da su ovakve antilop čizme pravi trendseterski komad. Spajaju najbolje od trenutnog kaubojskog trenda (antilop), boju sezone (braon) i klasičan model uskog lista (a klasika se danas zove tihi luksuz, zar ne?).

Blake Lively, koja je uhvaćena u izlasku sa svojom drugaricom Taylor Swift, odlučila se za jedan retro i krajnje seksi autfit u kome braon čizme imaju značajnu ulogu. Glumica je nosila prugastu suknju od veštačke kože Mother, omiljenog brenda slavnih, koju je uparila sa bež krop topom i blejzerom od tvida koji je nosila preko ramena. Završni – i pobednički – dodir, međutim, dale su njene duboke čizme.

Lively nije nosio obične čizme; nosila je kul čizme od svetlo-braon antilopa (veštačkog!), dubine tačno do kolena sa drvenom blok petom i seksi kopčom na gležnju.  Tako šik!

Braon duboke čizme za sezonu 2023 – celebrity inspo

Ako ste faon braon čizama, ali ipak ne delite oduševljenje ovim modelom koji je ponela Blake Lively, evo još malo celebrity inspiracije za najpopopularniji model čizama ove sezone.

Olivia Culpo: Braon glatka koža

Braon čizme i kamel kaput dva su trenda koja dominiraju sezonom, a izgledaju odlično u kombinaciji.

Gigi Hadid: Retro braon čizme

Tvid je izrazito popularan ove jeseni, a sa njim je lako napraviti odlične retro kombinacije, baš kao što je ova.

Hailey Bieber: Braon čizme preko kolena

Čizme preko kolena su izbor za odvažne žene koje žele da postignu seksi izgled, baš kao i no pants trend.

Jeff Spicer/GettyImages