Najbolji kostimi za Noć veštica

by | 19 oktobra, 2023
Najbolji kostimi za Noć veštica; drugarice u kostimima za Noć veštica

Poslednjih godina Halloween groznica je zahvatila i nas, pa mnogi s nestrpljenjem iščekuju 31. oktobar. Koji su najbolji kostimi za Noć veštica?

Pravo je vreme da se pozabavite izborom kostima za Halloween, a mi smo se potrudili da pronađemo zanimljive kreacije za koje ćete sigurno pobrati sve komplimente.

Koji su najbolji kostimi za Noć veštica

Klasična barbika

Postoji beskrajan broj Barbika koje možete izabrati, ali stereotipna Barbika je odlična opcija za predstojeću Noć veštica. Modelirajte ovaj autfit prema liku Margo Robi i izaberite super ženstvenu kariranu haljinu sa odgovarajućim aksesoarima – i, naravno, visokim potpeticama. Skoro svaka ružičasta kombinacija je dobrodošla.

Sreda Adams

Prema nedavnim podacima Google pretrage, Wednesday Addams je na putu da bude najpopularniji kostim za Noć veštica ove godine. Ljubitelji Noći veštica već imaju ormare pune crne odeće, tako da je ovo prilično lako izvesti, ako se kostimom bavite u poslednjem trenutku. I birajte stro crno-belu kombinaciju. Bez primese ostalih boja. Crveni ruž je dobrodošao…

Čudna barbika

Ako je cilj privući svu pažnju za Noć veštica, Čudna Barbika Kate McKinnon je rešenje. Jarko ružičasta haljina za lutke za bebe, neuredna kosa i neka nasumična šminka za lice su zaista sve što vam treba da to postignete. Osim toga, ovaj kostim je odličan izgovor da nosite kućne anatomske papuče.

Ariel iz Male Sirene

Oblačenje u Malu sirenu za Noć veštica je priča stara koliko i vreme. Ali ove godine smo svi pod uticajem verzije u kojoj Hali Bejli. Ako ljuljanje repa (ili suknje) sa šljokicama i gornjeg dela grudnjaka nije izvodljivo, izaberite Arielin najbolji autfit na dve noge sa svetloplavom haljinom u stilu korzeta i debelom pletenom trakom za glavu. U svakom slučaju, svetlucava šminka sirene je obavezna.

Tejlor Svift

Kostim nalik onom koji je Tejlor Svift nosila na svojoj turneji zagarantovan je način da se nađete u dobrom društvu za Noć veštica. Kopirajte izgled sa stvarne turneje — poput jednodelne svetlucave zmije, a la Reputation. Ili odajte počast specifičnom kultnom albumu.

Nađa iz ‘What We Do in the Shadows’

Nema boljeg momenta da budete vampir nego na Noć veštica. Odajte počast najboljima na Stejten Ajlendu tako što ćete se obući u Nađu, vekovnu krvopijaku grčkog i romskog porekla koja trenutno živi u jugozapadnom delu Njujorka. Nađa ima glamuroznu, iako čudno zastarelu, estetiku. Što su rukavi i suknja veći, to bolje. Odlučite se za haljinu u viktorijanskom stilu, obojite usne u krvavocrvenu boju i, ako je ikako moguće, nosite malu, identično obučenu lutku.

M3gan

Oblačiti se u lutku za Noć veštica je relativno lako. Utelovljenje M3gana, veštački inteligentne igračke koja postaje samosvesna, je druga priča. Da, trebaće vam potrebna bež haljina za bebe sa dugmadima i njena prepoznatljiva prugasta mašna, plus prugasta košulja, neprozirne bele čarape i Meri Džejn u trendu. Ali ono što je najbitnije su oči…  U Halloween fazonu…

Elegantni manikir za Noć veštica

 

 

Deagreez/gettyimages.co.uk