Trendi čizme koje su ostale bacile u drugi plan

by | 30 novembra, 2023
Trendi čizme koje su sve druge bacile u drugi plan

Ništa ne volimo tako kao dobre čizme, a ove sezone u prilici smo da vidimo fantastične modele. Izdvojili smo trendi čizme koje su na vrhuncu popularnosti.

U mnoštvu modela čizama za ovu sezonu, neki modeli posebno su se izdvojili. A među njima nalaze se i bezvremenski komadi.

 Najlepše trendi čizme

Čizme iznad kolena

Čizme iznad kolena vratile su se ove godine na velika vrata. Najzastupljeniji trend čizama na pistama 2023. godine, čizme do polovine butina predstavljene su u kolekcijama AMI Paris, Vivienne Westwood, Philipp Plein i Etro, da spomenemo samo neke.

Iako se činilo da dizajneri favorizuju stilizovanje sa mini haljinama i šortsevima, ove trendi čizme mogu se nositi i preko pantalona ili helanki.

Mikro čizme

Kitten štikle su bile glavni trend cipela 2022. godine, a na modnim pistama ove godine videli smo i čizme u tom fazonu. Zastupljene su u kolekcijama mnogih modnih dizajnera kao što su Christopher Kane, Jil Sander i Philosophy di Lorenzo Serafini.

Ove godine, na modnim pistama pojavile su se i kratke čime sa ultra tankim  potpeticama.

Piton print

Reči „print“ i „čizme“ se ne sreću često zajedno, ali postoji jedan veoma elegantan hibrid koji se ne može zanemariti. Zmijski print na čizmama je u trendu ove sezone, a verovatno će to biti i naredne godine. Klasične crno-bele šare odlično će se uklopiti u većinu odevnih kombinacija.

Četvrtaste čizme

Sandale i ciepele sa četvrtastim vrhom viđali smo svuda ove godine, a četvrtaste čizme su jedan od velikih modnih trendova za zimu 2023/24.

 Disko čizme

Metalik čizme takođe su u trendu ove zime, a fantastične modele izbacili su AZ Factory i Bally. Od tečnog sjaja do svetlucavih kristala, ove čizme će se uklopiti sa bilo kojom glamuroznom odećom. Ali osvežiće i svakodnevn kombinacije kao nijedna druga obuća.

Bele čizme

Bele čizme su u trendu ove sezone, kao i bele jakne.

 

Creative Lab/shutterstock.com