Otmene kombinacije od odeće koju imate u ormaru: 6 savršenih prolećnih autfita

by | mart 12, 2024
Otmene kombinacije od odeće koju imate u ormaru: 5 savršenih prolećnih autfita; moderna žena u otmenom autfitu - belim širokim pantalonama, beloj majci i teksas jakni

Kako da izgledate moderno i sofisticirano ovog proleća, a da ne potrošite ni dinar? Kreirajte otmene kombinacije od odeće koju imate u ormaru.

Modno klatno se snažno ljulja ka minimalizmu ove sezone. Naravno, umetnost maksimalizma ostaje, ali postoji sveobuhvatan osećaj vraćanja na osnove za proleće sa evolucijom nosivih komada u dizajnerskim kolekcijama. I tako, pojam „make-under“ trenutno u centru pažnje.

Koncept „make-under“ se striktno primenjuje na modu s naglaskom na nekomplikovanim autfitima koje je lako sastaviti s jednostavnim komadima koje već imate u ormaru. Reč je autfitima koji su moderni i otmeni, a uključuju klasične džempere sa okruglim izrezom, farmerke ravnih nogavica, jednostavne blejzere i ravne cipele.

Članak se nastavlja posle reklama

Otmene kombinacije koje možete isprobati ovog proleća

1. Blejzer + košulja + pantalone širokih nogavica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Lin (@thecarolinelin)

Crni blejzer i plava košulja moderan su spoj koji uvek funkcioniše. Dodajte im moderne pantalone širokih nogavica i za tren ćete kreirati otmeni autfit koji možete nositi u prohladnim prolećnim danima.

2. Kardigan + mini suknja + slingback cipele

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aïda BADJI 아이다 (@aidabadji_)

Članak se nastavlja posle reklama

 3. Dugi kaput + bela majca + farmerke na tregere

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raeann Langas (@raeannlangas)

Ne možete pogrešiti sa belom majicom i farmerkama, ali da li ste razmišljali o beloj majici i farmerkama na tregere? Ove sezone isprobajte kombinaciju sa maksi kaputom i srebrnim cipelama za moderan autfit.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Trenč mantil + krop džemper + sive farmerke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Trenč mantil je bezvremenski, a trenutno je posebno u trendu. Ako želite da izgledate moderno i otmeno ovog proleća, uparite trenč mantil sa krop džemperom i modernim sivim farmerkama. Autfit koji svima pristaje.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Kardigan + maksi haljina + baletanke

Ništa ne kaže „proleće“ tako kao bela ili krem haljina. Dodajte kardigan u istoj nijansi i kompletirajte autfit crnim baletankama. Rezultat je klasičan i jednostavan stajling koji odiše tihim luksuzom.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Gingham haljina + patike ili sandale

Savršena haljina za proleće. Komotna, udobna i bezvremenska. Ovu haljinu možete nositi uz patike ili sandale (možete obuti i kratke bele čarape).

Soloviova Liudmyla/shutterstock.com