Sa čim nositi bež kaput: Ideje za svaku priliku

by | 8 novembra, 2023
Sa čim nositi bež kaput: Ideje za svaku priliku ; devojka u bež kaputu

Možda nema raznovrsnije i elegantnije gornje odeće od klasičnog bež kaputa. Sa čim nositi bež kaput kako bi odgovarao apsolutno svim prilikama?

Pronalaženje savršene gornje odeće nikada nije bilo lako. Svi želimo da izgledamo moderno, a da ne kupujemo svake sezone nove jakne, mantile i kapute. U isto vreme, trendovi su, kao što znamo, izuzetno promenljivi i primoravaju nas da svake sezone preispitujemo odevne kombinacije (a neke od njih potpuno odbacimo). Rešenje ovog problema je zapravo jednostavno: investirajte u klasike koji nikada ne zastarevaju i mogu se nositi  usvim prilikama. Na primer, klasični bež kaput, koji vidimo na modnim pistama svake sezone i sigurno će se nositi dugi niz godina. A sa čim se najbolje uklapa bež kaput?

Sa čim nositi bež kaput: Najlepše kombinacije

Za dnevnu varijantu

Uprkos činjenici da bež kaput ravnog kroja spada u klasičnu garderobu, lako se može prilagoditi različitim modnim trendovima. Na primer, ovaj model se odlično uklapa sa širokim pantalonama i patikama. A odlično se uklapa i sa kožnim pantalonama i kožnim maksi suknjama.

S trikotažom

Udoban i mekan džemper odlično se uklapa s bež kaputom. I nije važno koji pravac dominira u vašoj garderobi – sportski šik ili poslovni stil, muška odeća ili ženstveni izgled. Svestrani džemper lako će se upariti s bež kaputom i omogućiti vam da više eksperimentišete sa cipelama i dodacima. Paleta trikotaže može biti različita: od dubokih nijansi vina i patlidžana do sveže i delikatne pastelne palete, idealne za proleće i leto. Pored toga, bež kaput ide dobro sa svetlim i šarenim bojama.

Total look u bež paleti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Navida (@multi.mamma)

Ako ne znate šta da obučete uz nešto, najlakši trik je da kreirate stajling u jednoj paleti. A ako treba da budete oprezni sa potpuno crnom odećom (može da učini sliku previše sumornom i dosadnom), bež boja će se savršeno pokazati bez podrške drugih nijansi. Obucite bež odelo i preko bež kaput.

Klasika

Bež kaput je obavezan za ljubitelje klasične garderobe. Savršeno izgleda sa apsolutno svim vanvremenskim stvarima i savršeno dopunjuje čak i najdiskretniji i svečani autfit. Zbog toga, za sve one koji se pridržavaju klasičnog stila (ili moraju da prilagode svoje modne preferencije strogom kancelarijskom kodeksu oblačenja), ova opcija gornje odeće biće idealan izbor. Kaput se dobro slaže s elegantnim haljinama i štiklama, klasičnim odelima i suknjama.

Za večernji izlazak

Odabir gornje odeće za večernji zlazak je težak zadatak s kojim se svako suočava s vremena na vreme. Ovde će nam, kao i uvek, pomoći klasika – diskretan bež kaput koji neće privući svu pažnju, a istovremeno će vas zagrejati.

 

AnnaZhuk/gettyimages.co.uk