Tajne sjajne kože Victorije Beckham: Kako postići „sjaj poput stakla“?

by | oktobar 17, 2022
Tajne sjajne kože Victorije Beckham

Tajne sjajne kože Victorije Beckham dugo su bile čuvane, a sada je ova manekenka i pevačica odlučila da podeli s nama kako joj koža tako sjaji, svakodnevno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham je debitovala u svojoj kolekciji za proleće/leto 2023. na zatvaranju nedelje mode u Parizu, sa obiljem svetlih, ženstvenih komada. Chartreuse haljina i crne rukavice od lateksa Belle Hadid već su dospele na naslovne strane, ali smele boje i detalji cele kolekcije vredni su vaše pažnje. Komplementarni beauty izgled – potcenjena, ali prelepa blistava koža i uglađene gole usne – podjednako zaslužuju neka priznanja. U nastavku, sama Victoria otkriva kako da postignete ovaj izgled.

Tajne sjajne kože Victorije Beckham

Ovo je naš prvi šou za skoro tri godine, i nakon tihog perioda, spremna sam za povratak. Format me uvek oduševljava — to je drugačiji ritam i fantastično je što konaćno možemo da pozovemo ljude u naš svet. Mislim da to tera dizajnere da razmišljaju o svojoj odeći drugačije — ja nikada ne kreiram odeću samo za šou.Ohrabruje me činjenica da rizikujem što mislim da smo da ponudimo ženama nešto hrabro i novo – da zadovoljimo  želje i potrebe pripadnica lepšeg pola, ali da donesemo i nešto neočekivano, rekla je Victoria.

Da bi upotpunio smeliju odeću, makeup tim zadržao je Victorijin signature look: sjajan, prirodan izgled.

Istakli smo prirodnu lepotu. Sve se radi o uzdizanju žena, pa smo tražili to samopouzdanje bez napora. Look s revije opisujem kao „sveže i blistavo lice“! Želeli smo da istaknemo blistavu kožu, a da ipak odeća bude u fokusu emisije. A pošto je ovo bio naš prvi put da se prikazujemo u Parizu, želela sam da odam počast klasičnom francuskom „prirodna-a ipak uglačana lepota.“

Tajna lepote Viktorije Bekam: 11 razloga zašto izgleda tako dobro

Beckhamova je sarađivala sa legendarnom vizažisticom Diane Kendall.

Zajedno smo stvorile taj minimalistički izgled no makeup look. Želeli smo da zdrava, hidrirana  koža bude zvezda šoua.

Pošto je fokus bio na lepoj koži, Kendallova je pripremila modele sa preparatima kao što su ekfolijens, serumi i hajlajteri, da bi dodala staklasti sjaj. Usne su bile nude nijansi, a konačni rezultat je svež izgled.

Volim taj sjajni, rosni izgled kože (i nedavno je postao veoma popularan), tako da je ovo definitivno bio fokus konačnog izgleda. Osim toga, svi znaju da volim dobar izgled usana, tako da se činilo ispravnim da predstavim „Posh“ ruž za usne. Opseg nosivih neutralnih boja uklapa se u izgled lepote koji smo želeli, a istovremeno doprinosi povećanju samopouzdanja, zaključila je Vitorija.

Lepota i zdravljeGregg DeGuire / Stringer via Getty Entertainment