Strukirani kaput je odličan izbor za žene u pedesetim, pronašle smo savršen u Zari

by | decembar 25, 2023
strukirani kaput

Strukirani kaput iz Zare je savršen izbor za žene u pedesetim – bezvremenski, elegantan i vizuelno stanjuje struk!

XL kaput je must have predmet ove zime. Iako je ponuda najšira i u dizajnu i u materijalima, istina je da ne nalazimo uvek dizajn koji se prilagođava našim potrebama. Pronalaženje savršenog modela nije lak zadatak.

Već nekoliko sezona u modi su XL kaputi ravnog ili predimenzioniranog kroja. Iako su trendi i veoma lepi, a takođe se i lako stilizuju, ovi modeli često nisu prilagođeni ženama u pedesetim. Ženama koje imaju nesavršenosti mnogo bolje stoje strukirani modeli: oni daju strukturu figuri, čine vas vitkijom i privlačnijom. Upravo jedan takav strukirani kaput stiže nam iz nove Zarine kolekcije.

Zarin strukirani kaput je savršeno jednostavan i klasičan model koji ćete moći da nosite i narednih sezona. Jednoredno kopčanje sa upadljivim dugmićima, krojena ramena, sužen struk i reveri – potpuni klasik! Što se materijala tiče, rađen je od čiste vune, tako da možete da očekujete da će izgledati savršeno i u narednih nekoliko sezona.

Zašto je strukirani kaput pravi izbor za žene u pedesetim?

Ovakav kaput može da pruži uglađen i luksuzan izgled, jer izgleda kao da je krojen baš za vas. Savršen je za svečane ili polu-formalne prilike, što znači da je odličan i za kancelariju, ali i za večeru sa prijateljima.

Ovaj kroj kaputa ističe struk ili ga bar vizuelno stvara i daje strukturu vašem obliku tela prateći vaše prirodne konture. Strukirani kaput je uglavnom bezvremenska opacija i može se lako upariti sa nizom odevnih predmeta, od haljina do džinsa.