Model ajlajner: Trik koji vam garanuje savršeno precizno nanošenje ajlajnera!

by | 28 decembra, 2022
model ajlajner

Ajlajner je jedan od onih kozmetičkih proizvoda koje volite svim srcem, ali mu pristupate izuzetno oprezno. Držanje oštre olovke ili četke pune pigmenta blizu oka i crtanje po preciznoj liniji može biti u najmanju ruku zastrašujuće, a postoji toliko mnogo tehnika i tutorijala za ajlajner da vam se lako zavrti u glavi. Ako vaše veštine nanošenja ajlajnera nisu na zavidnom nivou, a voleli biste da ga probate za doček – za vas je savršen novi trend u šminkanju: model ajlajner.

 

Kako je model ajlajner postao trend?

Sa model ajlajnerom sva lepota je u jednostavnosti – njega koriste manekenke kada idu na kasting. Tada bi trebalo da ne nose šminku ili da ona bude što neupadljivija, pa je vajb koji šalje model ajlajner – šminka bez šminke.
Druga stvar zbog koje je svet zavoleo model ajlajner jeste to što se nanosi ekstremno jednostavno.

@neoitgirl Wish them luck 🤣 #makeup #grwm #makeuproutine #modeling #neoitgirl ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

 

Model ajlajner: korak po korak

Prvi korak u nanošenju model ajlajnera jeste da ga  nanesete krajnje neuredno oko celog oka, uključujući vodenu liniju. Apsolutno nije važno kako ćete ga nanenite, samo je važno da ga nensete što više. A potom, u drugom koraku – umijte se.

Da, dobro ste čuli, sledi skidanje ajlajner. Rezultat će vas inmpresionirati: ajlajner će se zadržati samo na tankoj, tankoj ivici očiju, gotovo neprimetno. Rezultat je impresivan: daje vam onaj izgled zbog kojeg je Kate Moss bila esktremno popularna devedesetih.

@jessmclements New eyeliner hack? #makeup #beauty ♬ original sound – Jessica Clements

 

anglii/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.