3 najmodernija načina za nanošenje rumenila (video)

by | mart 18, 2024
najmodernije tehnike nanošenja rumenila

Najmodernije tehnike nanošenja rumenila mogu da vam podignu lice, naprave osunčan ten ili vas jednostavno pretvore u koketu

Korektor može efikasno da sakrije svaku nesavršenost, a maskara samo jednim nanošenjem trepavica može da naglasi izgled, ali rumenilo je ono što licu daje svežinu, što ga podiže i menja mu oblik.

Na tržištu postoji bezbroj nijansi tako da lako možete izabrati onu koja laska vašoj boji kože, kao i različite teksture. Ako imate suvu kožu ili želite potpuno prirodan rezultat, radije birajte rumenilo kremaste ili tečne kompozicije, dok one koje imaju masniju kožu i žele postojanost i postojanost šminke biraju jedno u prahu.

Kada ste rešili nedoumicu kakav vam proizvod treba, ostaje samo da rešite koja tehnika nanošenja rumenila je najbolja za vas. Nekada ste mogli da stavite rumenilo na jabučice lica i završite priču ali danas, mejkap svet je prilično napredovao. Danas se rumenilo prilagođava obliku lica i vašim potrebama.

Najmodernije tehnike nanošenja rumenila: Izaberite onu koja vam najbolje stoji

W rumenilo

Tehnika je veoma jednostavna i zahteva samo da nacrtate slovo W na svom licu, prelazeći rumenilom preko jagodica i nosa. Krećete od tačke na kojoj vam se uho spaja sa licem, ka luku obrva, a potom obarate liniju ka nosu. Izblendajte liniju rumenila i rezultat je svež, mladalački, osunčan ten. Možete koristiti bilo koje rumenilo koje želite, ali ono kremaste teksture u stiku je idealno za ovaj izgled, jer se lako nanosi i to tačno tamo gde vam je potrebno.

O rumenilo

Ako tražite izgled koji je manje osunčan, a još lakši za nanošenje – O rumenilo vam daje onaj koketni, ženstveni i zajapureni izraz. Posebno je pogodan i za ovalne i okrugle oblike lica.

Da biste pratili O tehniku, rumenilo u štapiću je pravi izbor. Nanosite ga tačno u sredinu jabučica vaših obraza i prstima, sunđerom ili četkom nežno ga izblendajte tako da i dalje ostane  fokusirano na jabučice vaših obraza.

C rumenilo

Ova je tehnika najbolja za one žene koje žele da licu daju zategnutiji i mlađi izgled.  Povucite štapić ili četku sa rumenilom tik iznad spoljnih ivica obrva, držeći se uz slepoočnice, a zatim nežno savijte, prateći liniju jagodice, tako da formirate oblik slova C. Nakon toga prstima, četkicom ili puderom izblendajte za bespekoran finiš.

Kako se izvode najmodernije tehnike nanošenja rumenila – korak po korak

Ukoliko niste sigurne da li dobro nanosite rumenilo, pogledajte kako mejkap artisti izvode sve tri tehnike.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A ₊˚⊹♡ (@aly4th.id)

shumskaya/istock/gettyimagesplus