Blještavi prolećni manikir: Nokti koji, jednostavno, podižu raspoloženje!

by | 10 februara, 2024
blještavi prolećni manikir, top ideje

Volite šljokice i sjaj! Odlično, jer proleće je pravo vreme za malo radosti. Ovo su najbolje ideje za blještavi prolećni manikir koji instant podiže raspoloženje

Blještavi manikir je odavno prevazišao kategoriju „samo svečane prilike“. Stoga, ako želite da diverzifikujete svoj uobičajeni svakodnevni manikir, najbolji način je da nokte ukrasite šljokicama. Prikupili smo ideje za nail art za proleće: od lakoničnih do svetlih i neobičnih.

Ideje za blještavi prolećni manikir

Blještavi ombre

Koristeći šljokice ili kitten eye lak, možete napraviti prekrasan prelaz od vrha nokta do sredine. Za osnovu je bolje izabrati prozirnu ili golu bazu, a na vrhu gradijenta možete nacrtati minimalistički dizajne: zvezde, talase, tačke ili srca.

Blještavi frenč

Najlakonskiji način da postignete blještavi prolećni manikir jeste da napravite sjajni francuski manikir. Glitter može biti bilo koje nijanse, sve zavisi od vaše mašte i ukusa: zlatna, srebrna, lila ili plava. Takođe možete da se igrate sa formom samog francuskog manikira i uradite, na primer, grafički, asimetrični francuski manikir ili obrnuti frenč.

Baršunasti manikir

On ponovo osvaja. U 2024, najmoderniji dizajn u ovoj tehnici je šara u obliku srca. Koristeći magnet, umetnik stvara uzorak na noktu koji lepo blista na svetlosti. Možete to učiniti u golim ili pastelnim nijansama – odlična ideja za nail art u čast Dana zaljubljenih.

Blještave mrlje

Još jedna nežna i romantična ideja za nokte koja će se uklopiti u svaki izgled i pogodna je za kancelarijski kod oblačenja. Zamolite svog nail artista da stvori sjajne pruge i talasaste šare na vrhu prozirne osnove. Možete koristiti ili lak sa velikim šljokicama ili premaz sa sitnim šljokicama i bisernim nijansama da postignete ovakav blještavi prolećni manikir.

Dvostruki frenč

Možete napraviti dvostruki frenč koristeći ili sjajni lak ili metalik efekt premaza. Traka sjaja može biti tanja od glavne. Takođe možete napraviti koristiti ovakav frenč samo kao akcenat koji se pojavljuje na nekoliko noktiju.

Fini sjaj

Ovaj manikir možete uraditi same kod kuće. Obojite nokte osnovnom bojom i dopunite je blistavim lakom na svim ili samo na nekoliko noktiju. Fini šimer izgleda lakonski i diskretno, neće privući oko, ali će učiniti manikir svetlijim.

Sjajni ukrasi

Veliki sjajni ukrasi (šljokice, cirkoni) pomoći će da se upotpune nude ili providan manikir i da napravite svoj omiljeni blještavi prolećni manikir. Možete ukrasiti nekoliko noktiju ili svakom dodati jedan veliki element. Nakit za nokte treba da bude male veličine kako ne bi ometao svakodnevne aktivnosti ili se lepio za odeću.

baiajaku/istock/gettyimagesplus