Savršeni cvetni manikir za proleće i leto

by | april 8, 2024
Savršeni cvetni manikir za proleće i leto; francuski manikir s plavim vrhovima i suncokretima

Nema ništa lepše od cvetića na noktima. Podižu raspoloženje i idelani su za proleće i leto. A mi smo prikupili ideje za savršeni cvetni manikir koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. 

Da li bi trebalo da probate cvetne nokte? Manikirkae Juanita Huber-Millet smatra da treba. „Cvetni dizajni su zadivljujući i savršeni su za dopunu prolećne/letnje garderobe. Sviđa mi se koliko su svestrani cvetni elementi. Ako volite nešto smelo i zabavno, idite na veće cveće u stilu 70-ih na bazi smelih boja. A ako želite nešto više nosivo, ali i dalje sa stilom, odlučite se za nežne cvetne latice u mekim prozirnim nijansama. Svakako vidimo oživljavanje 70-ih u svemu, od uzoraka do paleta boja, i predviđamo još veći bum cvetnih dezena kako vreme postaje toplije“, kaže Juanita.

Srećom, cvetni manikir je lako napraviti kod kuće (u tome vam mogu pomoći cvetne nalepnice). Ili jednostavno nađite veštu manikirku koja će kreirati dezen koji najviše odgovara vašem stilu. „Pre nego što počnete da radite sa nalepnicama ili cirkonima, najvažnije je da se uverite da su nokti potpunoo čisti. Nanesite osnovni premaz na nokte i ostavite da se osuši. Zatim nanesite dva sloja odabrane boje laka za nokat“, savetuje Huber-Millet.

Članak se nastavlja posle reklama

„Kada se lak osuši, uzmite pincetu i pažljivo nanesite nalepnice na nokte. Uverite se da je nalepnica savršeno postavljena na nokat pre nego što je pritisnete i fiksirate za nokat“, objašnjava manikirka. Obavezno proverite da li su sve strane nalepnice ravne i glatke. Finiširajte svoj cvetni manikir završnim premazom za fiksiranje i zaštitu noktiju, koji će pružiti besprekoran završetak.

Najlepše ideje za savršeni cvetni manikir koji možete nositi sve do jeseni

1. Živopisne ljubičice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Ljubičice simbolizuju snagu, gracioznost, vođstvo i kraljevsku moć, pa ima li boljeg načina da izrazite te kvalitete nego kroz upečatljiv dizajn noktiju sa cvetićima?

Članak se nastavlja posle reklama

2. Raznobojni cvetići

Evo jednostavnog manikira ukrašenog cvetićima jarkih boja. Ovo možete i sami da uradite ako imate tanku četkicu, štapić za iscrtavanje – i mirnu ruku.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Nežni manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Pastelni manikir trenutno je u trendu a ovo je jedan od najlepši primera koje možete kopirati ovog proleća i leta.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Zlatni manikir s grančicama trešnje

Cvetovi trešnje su nestvarno lepi. Poznata manikirka Betina Goldstein slobodnom rukom je napravila ovaj dizajn i postavila ga na zadivljujuću pozadinu od zlatne folije.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Crni pupoljci

Svi smo za jednostavan cvetni manikir koji odiše elegancijom (naročito kada je urađen na nepredvidiv način). Ovaj 3D cvetni dizajn noktiju kombinuje klasične motive latica i pupoljaka sa stabljikama i listovima.

6. Manikir sa nežnim ružama

Članak se nastavlja posle reklama

Ako želite jednostavan, a neodoljiv cvetni manikir koji će se savršeno uklopiti uz svaki prolećni i letnji autfit, onda je ovo pravi izbor za vas.

Dina Shuba/shutterstock.com