Pogledajte make-up rutinu Kim Kardašijan dok je u karantinu (video)

Sređene i u karantinu

by | 10 aprila, 2020
boja kose kim kardašijan

Zašto da ne, našminkajte se ponekada i dok ste kod kuće, svima nam to nedostaje. Evo kako to radi Kim Kardašijan dok nam otkriva svoju make-up rutinu

Ljudi na društvenim mrežama aktivniji su više nego ikada od kako su svi kod kuće u karantinu zbog krize COVID-19. I, naravno, poznate ličnosti koriste ove trenutke da podele sa svetom neke svoje misli, poruke, talente za koje nismo znali da imaju, da promovišu zdravlje i komentarišu novonastalu situaciju u kojoj se svi nalazimo, ali i da promovišu svoje brendove i beauty rutine. Najnovija zvezda koja je to uradila jeste Kim Kardašijan Vest koja je se za Instagram nalog svog branda KKW Beauty pokazala fanovima kako se sama šminka kod kuće.

Kim se, naime, snimila iz svog gostinjskog kupatila (koje je izgleda kao neko u luksuznom hotelu), a tokom videa rekla je da se krije od svoje dece, koja neće da je ostave na miru. To potvrđuje i što na snimku u jednom trenutku vidimo i njenju najstariju ćerku Nort. PROČITAJTE: Elen Pompeo voli da šeta nenašminkana (Foto)

Kroz svoj prikaz make-up rutine Kim Kardašijan ispričala je šta sve koristi i pokazivala kako to ona sama radi kada nema šminkere.

Kao i obično ova lepotica poseban akcenat stavila je na konturisanje lica koje je, slobodno možemo reći, njen zaštitin znak kada pričamo o šminkanju. POGLEDAJTE I: Održavajte vitku liniju kao Irina Šajk

Naravno, sestra Kardašijan sve vreme koristi proizvode svoga brenda, a ovoga puta iskoristila je priliku da otkrije kako uskoro na tržište izlazi mini verzija maskare KKW Beauty. Dak je nanosila ovu maskaru na trepavice, rijaliti zvezda se podsetila na to kako je njen otac često “prozivao” da neće moći da nanese maskaru sa zatvorenim ustima. Kim je zatim i priznala da je on bio u pravu, ali i dodala da sa ovom mini verzijom ipak to može.

Na kraju beauty tutorijala Kim Kardašijan se se zahvalila gledaocima što su je gledali za vreme karantina. Takođe, otvoreno je priznaje da je ovu šminku uradila samo da bi otišla u kuhinju i da bi je deca uznemiravaju dok traže pomoći zbog domaćih zadataka. PROČITAJ I: Savet šminkera: Proverite rok trajanja vaših make up proizvoda

Crnokosa lepotica je takođe spomenula da se oseća dobro zbog toga što nije ostala u pidžami ceo dan – osećaj sa kojim se svi u ovom trenutku mogu poistovetiti.

Pogledajte make-up rutinu Kim Kardašijan:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KKW BEAUTY (@kkwbeauty) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Gettyimages