#FitDoLeta: Pokrenite se sa nama! Upoznajte trenere i prijavite se za LZ fitnes radionicu!

by | 28 marta, 2019

Upoznajte trenere i instruktore koji će nas voditi kroz #FitWell druženje, koje se u subotu 30. marta od 18-20 h, održava istovremeno na dve lokacije: u Beogradu i Novom Sadu (prijava putem imejla LZakcije@gmail.com, naziv mejla: Prijava za Fit & Well druženje).

Tokom naše radionice/druženja #FitDoleta, bićete u prilici da kroz interaktivne vežbe i razgovor sa trenerima saznate koje su to praktične vežbe neophodne za dostizanje željene figure. U Beogradu, druženje se održava u jednom od objekata lanca teretana Ahilej,  koji je postao sinonim za mesto gde ćete u potpunosti biti posvećeni svom cilju koji se odnosi na zdrave, sportske navike. Upravo to će biti tema razgovora sa Ahilejevim trenerima.

#1

Kristina Danilović je po vokaciji dipl. kriminalista, ali je u ljubavi sa sportom preko 20 godina. „Od malena sam se bavila latinoameričkim plesovima, a zatim sam novu ljubav pronašla u fitnesu. Vrlo brzo sam postala reperezentativka Srbije u ovoj disciplini.
U toku svoje takmičarske karijere, osvojila sam mnogobrojne nagrade i medalje kako na domaćim tako i na balkanskim, internacionalnim, evropskim i svetskim takmičenjima. Volim sport, sve što je vezano za njega, a ujedno i zdrav način života“, kaže nam Kristina.

#2

Igor Žarković, kondicioni trener i sportski menadžer, predstavlja nam se sledećim rečima: „Svoje sportske dane započeo sam u borilačkoj sali; oprobavši se u svim borilačkim sportovima, napokon sam pronašao sebe u rvačkom svetu. Specijalizovao sam se za individualni funkcionalni trening, trening snage i kondicije sportista i rekreativaca.“
Igor je siguran u to da se iskrenom posvećenošću, radom i disciplinom može sve postići, pa i željeni rezultati u vežbanju.

Više o akciji potražite ovde.

Više o trenerima koji će voditi radionicu u Novom Sadu pročitajte ovde i ovdeNajnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.