“AMINALON NAPREDAK” – poklon knjiga, autora doktora Slobodana Dostanića, neuropsihijatra

by | 10 oktobra, 2023
aminalon napredak, knjiga, mentalno zdravlje

Povodom svetskog dana mentalnog zdravlja i podrške svim licima koja imaju bilo kakve psihičke smetnje, osećaju se loše ili žele da se edukuju na stručan način – o mehanizmu dejstva AMINALONA (Gaba Amino Buterne Kiseline), farmaceutska kuća Terazije Sevojno donela je odluku da besplatno pokloni svim čitaocima i pratiocima portala “Lepota i Zdravlje” knjigu “AMINALON NAPREDAK” autora dr Slobodana Dostanića, srpskog i jugoslovenskog neuropsihijatra. U knjizi je autor na stručan način predstavio mehanizam dejstva, benefite i iskustva pacijenata.

Doktor Slobodan Dostanić je svu svoju radnu karijeru posvetio mentalnom zdravlju. Na
jednostavan, ali vrlo profesionalan način objasnijo je većinu psihičkih smetnji, koje sputavaju savremenog čoveka da se profesionalno i lično ostvari, kako i na koji način da njegovo mentalno stanje prati sreća i zadovoljstvo. Doktor Sobodan Dostanić je u svom višegodišnjem praktičnom i naučnom radu, stavljao akcenat na dva segmenta “kontinuirana prevencija” i “aktivna cirkulacija u mozgu”. O svemu ovome se možete bolje informisati u poklon-knjizi “AMINALON NAPREDAK”.

aminalon suplementi
AMINALON je super hrana za mozak – jedinstveni su u stavu lekari, psihijatri, neurolozi, fizijatri, specijalisti opšte i porodične medicine

Produkt Menadžer farmaceutske kuće Terazije Farm Sevojno čestitala je svim zaposlenima u
zdravstvu, pacijentima, njihovim porodicama, kao i svim ljudima dobre volje – Svetski dan i mesec mentalnog zdravlja. Menadžerka Marija Rajević izvestila nas je, da svi pacijenti koji kupe preparat Aminalon dobiće besplatne knjige “AMINALON NAPREDAK” i “AMINALON NEUROAKTIV” od proslavljenog srpskog i jugoslovenskog lekara neuropsihijatra Dr Slobodana Dostanića.

Gospodja Rajević je naglasila da svi pacijenti kojima je potreban Aminalon, pored besplatnih knjiga imaju 10 minuta besplatnih razgovora sa lekarom psihijatrom, što predstavlja podršku i pomoć svima koji imaju mentalne i psihičke smetnje.

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja poklon knjiga Aminalon napredak

Svi čitaoci koji danas, sutra i prekosutra okrenu brojeve telefona 031/534-207, mob 060/7141-014 ili posete sajt www.aminalon.com dobiće besplatnu knjigu “AMINALON NAPREDAK”.
Knjigu možete pročitati i u e-izdanju, a knjiga će uskoro zbog velikog interesovanja biti prevedena na engleski, nemački, ruski, makedonski i albanski jezik. Takođe, najavljeno je besplatno deljenje knjiga na ovogodišnjem Sajmu knjiga, kao deo obeležavanja oktobra meseca, meseca mentalnog zdravlja.

poklon knjiga aminalon napredak

Dr Pantović i dr Milovanović su saglasne da je poklon-knjiga “AMINALON NAPREDAK” najlepša vest za nas lekare i naše pacijente

Lidija Gardić