Numerološka prognoza za mart mesec: Izračunajte svoj bioritamski broj i vidite šta vam kažu zvezde

by | 1 marta, 2020
bioritamski broj astro lepota

Bioritamski broj sadrži informacije po kojima vas prepoznaju, ono što vas pokreće, ali i ono što vas blokira. To su potrebe i navike, to je broj kroz čiju vibraciju primate svet oko sebe i ujedno objašnjava kako svet doživljava vas.

Šta mart donosi za svaki bioritamski broj

Tokom marta biće dominantan broj 7, a on donosi nemire, lažne slike nekih događaja. Pojedini brojevi, kao što su jedinice će odmarati, dvojke očekuju promene, pred šesticama je težak period. Izračunajte svoj broj i vidite šta vam zvezde poručuju u mesecu koji je pred vama.

 

Jedinica:

Posle teškog početka godine, februara koji je bio izuzetno naporan, mart će za vas biti neka vrsta osveženja. Doneće vam mirne i lepe trenutke zbog uticaja broja 8. Sa dolaskom osmice i uz njenu pomoć možete da očekujete da će vam biti vraćeni neki dugovi, ili da ćete dobiti dugo očekivan novac.  Ovo će za vas biti lep mesec u kome ćete odmarati i imati vremena za sve što vas interesuje.

devojka novac lepota

Dvojka:

Teško vas je naterati da na promene u životu, zbog vaše ljubavi prema učenju i kolekcionarstvu. Ipak, zbog uticaja broja 9, u ovom mesecu bićete primorani da napravite selekciju i raščistite sa svojim predrasudama. Pokrenite se i pomozite sebi da život krene mnogo boljim tokom, jer imate dovoljno mogućnosti za to.

Trojka:

Broj 1 će da vam pomogne da dobro razmislite i uradite sve kako biste nešto novo pokrenuli tokom marta. Intuicija će vam dobro raditi i ovoga puta ćete zapostaviti srce, a istaći razum, pa ćete promišljeno ući u novu situaciju, koja ima veze sa ulaganjem.

Četvorka:

Četvorci mart mesec donosi nešto što joj je suđeno. Zbog uticaja broja 2 pustite da mesec „oteče“, pazite da se previše ne trošite, i da ne činite ništa zbog čega biste imali problema. Ne razbacujte se, čuvajte svaki dinar, ne trošite na nebitne sitnice. Mesec sudbine određuje naše buduće korake i zato ne forsirajte sebe, nego pustite da lagano prođe.

numerologija astro

Petica:

Vi se ne mirite sa situacijama u kojima srce nadvlada razum. Međutim, i kod vas će biti promena, jer emocije koje će vas pratiti tokom marta, zbog uticaja broja 3, učiniće da sve radite ishitreno i bez dubokog razmišljanja. Ne dozvolite da zbog toga drugi ljudi steknu lošu sliku o vama.

Šestica:

Pred vama je težak i naporan mesec. Biće dosta poslovnih izazova, dosta teških dana, zbog četvorke koja će vladati. Ipak ćete dobro savladati sve ove teške trenutke, jer umete da procenite situaciju.

Sedmica:

Prošao je februar i sada, u martu, pod uticajem broja 5, osećaćete se bolje i zadovoljnije. Petica omogućava da poradite nešto u svom životu, da vam prostor bude lepši, bilo na poslu ili u kući, a otvara se i mogućnost da planirate godišnji odmor. Biće i lepih druženja.

lepota usisavanje fitness

Osmica:

Ponekad je potrebno da se posvetite porodici i uložite vremena i truda u porodične odnose. Tokom marta, zbog uticaja broja 6, sigurno je da će porodica dominirati i teraće vas da se bavite njome. Nadajte se da će to biti pozitivna dešavanja…pišu novosti.rs.

Devetka:

Povedite računa da vas neko ne prevari, jer broj 7 je dominantan u ovom periodu, a vama ta sedmica direktno deluje na psihu i može da vam donese neprijatne situacije, melanholiju, ili nešto zbog čega ćete biti u problemu ako poslušate lažne prijatelje.

Kako da izračunate bioritamski broj

Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Foto: Guliver/Getty

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.