Dnevni horoskop za 1. decembar: Venera i Mars stvaraju haos u odnosima

by | 30 novembra, 2022
dnevni horoskop za 30. decembar

Venera i Mars su u opoziciji i prave haos u našim životima

 

 Dnevni horoskop za 1. decembar:

Ovan

Tri stvari se ne mogu sakriti, Ovnovi dragi: Sunce, Mesec i istina. Zato, ako krijete nešto značajno, važno je da što pre to obelodanite sami pre nego neko drugi to učini. Veoma je važan način na koji ćete izneti ovu informaciju i trudite se da ne ublažavate situaciju.

Dnevni horoskop za 1. decembar: Bik

Koliko god da ste u iskušenju da odustanete od kontrole i pustite vezu da ide svojim tokom, danas bi to moglo biti kontraproduktivno. Preti vam opasnost da ostanete opsednuti pitanjima koja vas muče i da završite u satima beskorisnog preispitivanja. Zato, sve na čistac.

Blizanci

Želite da svoju vezu vratite nazad na pravi put? Da li ste sigurni da želite da uradite sve što je neophodno da bi to uspelo? Danas su planete vladari vaše kuće ljubavi u čudnoj opoziciji i lelujaćete od izuzetno zahtevnog ka krajnjoj nesebičnosti. Zato, bolje nemojte ništa rešavati danas.

Rak

Vaš fitilj će danas biti kraći nego obično i to naročito za one ljude koji nikako ne uspevaju da sagledaju koliko ste za njih učinili. Ali, vaše pasivno-agresivne primedbe nisu put da dobijete priznanje za kojim žudite. Morate otvoreno reći ljudima kada je dosta.

Lav

Lepo je kada pripovedate zanimljivo, pa kada dodate koji zanimljiv detalj. Ali, morate strogo paziti da vas ovi detalji na udalje od istine i da ne počnete da spekulišete. Takođe, nemojte pokušavati da projektujete i da otkrijete gde će vas neka situacija odvesti – danas pogrešno čitate signale.

 

mesečni horoskop za decembar 2022

Mesečni horoskop za decembar

Šta očekuje vaš horoskopski znak u poslednjem mesecu 2022. godine?

Devica

Danas je baš gusto u vašoj petoj kući. Tamo je romantična Venera, li pleše sa svojom suprotnošću – sa ratobornim Marsom. Kada vas budu obuzele emocije tokom dana, pomislićete da je najbolje da izdržite, ali u stvari, danas vam samo treba da vas neko sasluša.

Dnevni horoskop za 1. decembar: Vaga

Dobro razmislite kada sa drugima danas delite informacije jer bi se moglo dogoditi da izletite sa nekim podacima koji još ne treba da se pojave u javnosti. Budite profesionalni i najpre saznajte sve okolnosti, pre nego što izletite sa važnim informacijama.

Škorpija

Vaše srce hoće samo jedno i baš samo to jedno sve dok – pa, ne prestane da želi to nešto. Samo što danas nikakvo nije dobro da se držite ovakve isključivosti. Bilo bi bolje da sve nagone koji vas teraju da budete beskompromisni zadržite na uzdi bar do sutra.

Strelac

Nemojte danas prisilno promovisati zajedništvo. Sa Venerom u svom znaku, imate tačno određene ideje o  tome šta vas čini srećnim. Ali, ne zaboravite da sada Venera ima kopilota u ratobornom Marsu koji je retrogradan u Blizancima i u vašoj kući veza. Zato, polako sa svim odnosima.

Jarac

Tanka je linija između ignorisanja instikata i potpunog otpuštanja kontrole, dragi Jarčevi. U najvećem broju slučajeva vi je vrlo dobro prepoznajete, ali danas, jednostavno, nije taj dan. Ako već rešite da sve prepustite slučaju budite sigurni da ste spremni za najgori mogući scenario.

Vodolija

Da li mišljenje okoline na bilo koji način utiče na vašu vezu, Vodolije? Danas je ova tema vredna istraživanja. Kao i sve u životu, vi volite vezu da prilagodite svojoj jedinstvenoj ličnosti, ali izgleda da okolina ima drugačije mišljenje o svemu. Potrudite se da ih držite dalje od vaše veze.

Ribe

Nisu ljudi ti koji vas muče danas, to ste vi sami, vaše misli i osećanja. Nema potrebe da se izvinjavate što ste danas malo osetljiviji nego inače. Nemojte odbacivati ova osećanja, pokušajte da ih razumete i da otkrijete šta ih izaziva. Tako ćete rešiti jedno malo breme.

InsideCreativeHouse/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.