Dnevni horoskop za 24. maj: Poravnanje Meseca i Marsa unosi nespokoj

by | 23 maja, 2023
Dnevni horoskop za 24. maj

Dnevni horoskop za 24. maj: Vodolije će biti posebno osetljive, a Strelčeve neće držati mesto. Šta očekuje Vaš znak?

Dnevni horoskop za 24. maj

Ovan

Danas će vaša blistava energija biti u punoj snazi. Šta god da je u pitanju, biraćete maksimalistički pristup. Ovakva energija će privlačiti ljude, pa dobro razmisliti o tome gde želite da zasijate. Pazite da ne ugrožavate druge svojom energijom.

Bik

Neko od bliskih prijatelja pokušava da Vas emotivno omete.Ovo bi moglo da Vas jako poremeti. Međutim, ovo nije dobar dan da pokušate razumno da razgovarate sa ovom osobom. Najbolje bi bilo da se jednostavno sklonite od ove osobe.

Dnevni horoskop za 24. maj: Blizanci

Vaš radoznali um je žedan novih ljudi, mesta i ideja. Proverite svoju listu obaveza i napravite mesta za mali istraživački projekat. Takođe, budite otvoreni za iznenadne aktivnosti i susrete kojima je preporučljivo da se posvetite.

Rak

Vaša osetljiva priroda će Vas naterati da postavljate pravila i granice za sebe, ali nemojte nametati svoj sistem verovanja drugima. Niko ne voli da im se govori šta treba da rade. Naravno, ukoliko se neko ponaša bezobrazno, nemojte ćutati.

Lav

Ako ne uspete u ostvarivanju vašeg cilja iz prve, pokušajte da zaobiđete prepreke. Samopouzdanje će biti na visokom nivou, tako da ne treba da se bojite konkurencije. U svakom slučaju pripremite i plan B za slučaj da ima mesta za pregovore.

Dnevni horoskop za 24. maj: Devica

Da li sami sebe nesvesno sabotirate? Možda mislite da nešto želite, ali da li je to zaista tako? Analizirajte detaljno situaciju i posvetite vreme tome da razumete sebe. Stavite pred sebe sve moguće ishode i neka prvi korak bude mali. Nakon toga ćete znati u kom pravcu želite da idete.

Vaga

Podelite svoje snove sa drugima jer jedino tako ljudi mogu da Vam pomognu u njihovom ostvarenju. Ukoliko svoje ideje predstavite pravim ljudima, napravićete jedan korak bliže njihovom ostvarenju.

Škorpija

Danas ćete posebno privlačiti pažnju na sebe želeći da istaknete svoje nedavne uspehe. Prekretnica u karijeri je moguća ako pratite svoju viziju i instinkte. Nemojte se osvrtati na tuđe mišljenje, ali potražite savete osoba koje su prešle sličan put.

Dnevni horoskop za 24. maj: Strelac

Neće Vas držati mesto, pa se nemojte ni odupirati ovom porivu. Budite aktivni i organizujte sebi dan pun dešavanja. Ako Vam je potrebno da se sklonite iz grada, ne oklevajte. Na poslu dodajte izazovne komponente da bi Vam brže prošlo vreme.

Jarac

Taman kad ste pomislili da stvari ne mogu biti komplikovanije, zvezde su tu da Vam dokažu suprotno. Moguće je da će Vas obuzeti strast koju ćete teško kontrolisati. Ako želite, prepustite joj se, ali uzmite u obzir i moguće posledice. Ovo može da nestane istom brzinom kako je došlo.

Vodolija

Ne morate da glumite hladnokrvnost. Uostalom, teško ćete zadržati osećanja. Najmanja sitnica bi mogla da Vas jako uznemiri. Sa druge strane, to može dovesti i do uzbudljivog zavođenja. Međutim, nemojte previše očekivati. Budite svesni brzine kojom se sve dešava.

Dnevni horoskop za 24. maj: Ribe

Pokušajte da umanjite stres tako što ćete izvršavati zadatak po zadatak. Multitasking će Vas previše iscrpeti. Nakon završenog posla, posvetite se vežbama u teretani ili odlasku na jogu. Potom se prepustite opuštenoj večeri sa kolegama.

Evheniia Vasylenko/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.