Dnevni horoskop za 7. decembar: Budite strpljivi

by | 6 decembra, 2022
dnevni horoskop za 7. decembar

Škorpije bi danas trebalo da pokažu strpljenje, a Vodolije da postavljaju direktna pitanja. Kakva preporuka važi za vas?

Dnevni horoskop za 7. decembar

Ovan

Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite svaki koristan savet koje vam nude bliski saradnici. U nameri da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju. Nemojte zavaravati svog partnera nekom pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom ne mora biti važnije ono što govorite, nego ono što činite i osećate.

 

Bik

Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Nema razloga za lažnu skromnost kada se dogovora i odlučuje o poslovnim interesima. Partner razume vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama kroz koje prolazite. Usrećite osobu do koje vam je stalo na neki poseban način.

Blizanci

Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi vaše izjave u svoju korist. Budite diskretniji u interpersonalnim susretima. Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite u idejnim kombinacijama. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja.

Rak

Možda optužujete pogrešnu osobu za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost za ono što se dešava. Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, više indirektno kažnjavate sami sebe ili se zaklanjate od istine koju ne želite da prihvatite.

Lav

Nalazite se u dobroj prilici da završite posao koji će vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i posebnu materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite u pravcu rešavanja aktuelnih problema. Nema potrebe da se previše opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom sa kojim imate dobar odnos.

Devica

Bolje je da ispunite svoje redovne obaveze, nego da se previše bavite dalekim prognozama. Svoje profesionalne sposobnosti možete da potvrdite u konkretnim situacijama i bez velike rasprave sa saradnicima. Prihvatite neku igru zavođenja ili ljubavni poziv. Uz kompletan utisak koji želite da ostavite, budite i dovoljno šarmantni pred osobom koja testira vaše duhovne kvalitete.

Vaga

Nemojte dozvoliti da vas neko od saradnika kritikuje bez pravog ili dobrog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika. Stalo vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko ko nije najbolje upućen pogrešno karakteriše vaše ponašanje kao neozbiljnost ili emotivnu površnost. A prvi utisak, ne mora biti i presudan.

Škorpija

Nalazite se pod odredjenim psihološkim pritiskom, ali neko vas ubeđuje da nastavite sa započetom inicijativom i da se ne obazirete na negativne komentare. Na kraju, morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti. Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti koje povremeno osećate u svom okruženju. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom.

Strelac

Ne želite da odgovarate na nečija provokativna pitanja ili da ponavljate poznatu priču. Loša komunikacija sa saradnicima, negativno se odražava na vašu koncentraciju i na poslovne rezultate. Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom ili sa osobom koja u Vama podstiče nemir.

Jarac

Po mišljenju saradnika vaše ideje predstavljaju veliki rizik, stoga nemojte očekivati značajnu poslovnu ili praktičnu podršku. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na vaše zdravstveno stanje. Ljubavna pažnja uvek deluje vrlo podsticajno i kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe.

Vodolija

Nalazite se u prilici da korigujete različite propuste ili da završite neke obaveze starijeg datuma. Važno je da se pravilno razumete sa svojim saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Ponekad morate postavljati direktna pitanja da biste čuli istinu.

Ribe

Ne dopada vam se nečiji poslovni nastup, ali na sreću brzo ćete promeniti mišljenje o toj osobi. Uostalom dela govore više od reči, strpljivo sačekajte na završnu fazu ili na dobitak koji vam pripada. Partner dobro razume vaše želje, ali na osnovu vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne možete previše odlagati objašnjenja koja se od vas očekuju.

JNemchinova/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.