Horoskop za jesen 2023. Devica

by | 21 septembra, 2023
horoskop za jesen 2023. devica

Device, znate li šta vas čeka do 22. decembra 2023? Pročitajte horoskop za jesen 2023. za Device i saznajte

Da li želite da proširite svoje vidike, promenite svoj život, posao, svoju zemlju? Ove jeseni ćete naporno raditi na promovisanju svojih interesa, zalaganju i unapređenju svog cilja. Moći ćete da računate na svoju nepogrešivu odlučnost da utičete na one oko sebe i na svoj neosporni šarm u osvajanju poena. Samo pazite da ne pokušavate previše da se silite, bilo kod kuće ili na poslu. Device, odlučite se za strateški, čak i diplomatski pristup ako se nadate da ćete postići svoje ciljeve bez nanošenja nepotrebne štete.

Horoskop za jesen 2023. Devica

Ljubav

Vaš magnetizam, iako na svom vrhuncu, verovatno će povremeno nailaziti na otpor tokom oktobra i moraćete usvojiti drugačiju strategiju da biste pridobili partnera na svoju stranu. Oslonite se na dijalog i snažne argumente kako biste probili partnerovu rezervisanost. Sasvim je izvesno da vas čekaju određene nesuglasice tokom novembra. Ne očajavajte, jednostavno – ne može uvek da bude baš po vašoj volji. Za to su mnogo bolji izgledi tokom decembra. Do tada – kompromis.

Devicama singlicama – Bićete neverovatno šarmantne tokom oktobra i plenićete pažnju gde god se pojavite. Nažalost, to vam neće doneti neku ozbiljnu i dugu vezu. Osobe koje se budu pojavljivale na vašem radaru neće baš zadovoljiti vaše visoke kriterijume. U decembru se situacija na ljubavnom polju menja na bolje.

Posao

Ući ćete u sezonu u punom usponu, ojačani nezaustavljivom veštinom komunikacije i argumentacijom, i obdareni gotovo neodoljivim sjajem. Dovoljno je da vaši partneri i nadređeni žele da vas shvate ozbiljno. Vaša vizija sveta, entuzijazam i osvajačka energija verovatno će biti uzor. Bilo bi šteta, stoga, da oštetite svoj ugled krajem oktobra i u novembru kada ćete biti u iskušenju da prigrlite tuđe zasluge. Nemojte! Ako doista težite da proširite svoje horizonte, izrazite svoju različitost i ostvarite ambicije koje prevazilaze uobičajeni korporativni okvir, ipak biste trebali izbegavati delovanje na ovaj način.

Zdravlje

OPUSTITE SE! Vama ova sezona ide na ruku, biće dobro kod kuće, ali i na poslu. Jedino što može da vas uznemiri jesu nepredviđeni troškovi krajem novembra i u decembru. Nedajte da vas loše finansijsko stanje uznemiri do te mere da vam utiče na zdravlje.

Galina Zhigalova/istock/gettyimagesplus