Julia Roberts nosi šiške iz devedesetih uz boju kose koja je hit proleća

by | 15 aprila, 2023
Julia Roberts nosi šiške

Navikli smo na njenu prepoznatljivu frizuru – međutim sada je potpuno promenila svoj stil. Pogledajte kako Julia Roberts nosi šiške.

Ne samo što je transformisala svoju frizuru, već se odlučila i za najpopularniju boju ovog proleća. Sve ovo u kombinaciji sa mekim talasima zaista odiše ženstvenošću.

Pogledajte kako popularna glumica sada izgleda.

Julia Roberts nosi šiške iz devedesetih uz boju kose koja je hit proleća

Julia Roberts prvo je promenila boju kose u bakarno-crvenu koja je apsolutni hit proleća. Podseća na nijansu između toplije smeđe i crvenokose, pa je savršena za osveženje boje kose koja će izgledati prirodno i nenametljivo. Glumica je čak izvukla i svetlije pramenove koji su joj savršeno istakli crte lica i pružili joj mladalački izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Julia Roberts nosi šiške i romantične nežne talase

Međutim, holivudska zvezda je odlučila da ovog leta promeni frizuru, a ne samo boju kose. Povodom najnovije kampanje brenda luksuznog nakita Chopard, Julia se pojavila sa lepršavim šiškama koje joj neodoljivo pristaju.

Na događaju je nosila potpuno belo odelo sa belim prslukom i blejzerom u istoj boji. Njena stilistkinja, Elizabeth Stewart, stilizovala je njenu odevnu kombinaciju svetlucavom ogrlicom u obliku srca, jednostavnom kožnom narukvicom, srebrnim narukvicama, prstenjem i crnim kožnim Chopard satom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Njen frizer, Serge Normant, napravio je glumici lagane talase i stepenove koje glumičinu kosu vraćaju u sedamdesete.

Njena koloristkinja, Kadi Lee, napomenula u objavi na Instagramu: „Bila sam tako uzbuđena kada mi je Serge rekao ovu ideju. Zaista smo se zabavili isprobavajući skoro svaku kombinaciju oblika i boja na Julie, koja je vrhunska muza. Uvek sledim njegov primer, jer se kod bilo kakvog preobražaja zna da je oblik kose najvažniji, a dobro pravilo je da se farba prilagodi obliku i naglasi ono što je urađeno.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Highbrow Hippie (@highbrowhippie)

Bakarno-vatrena boja kose

Bez sumnje, ova nijansa između smeđe i crvene zaista je sjajan izbor za one koje privlače intenzivne bakarne nijanse ali žele da joj dodaju nešto svetliju ili smeliju boju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain)

Roberts nije prva zvezda koja se ove sezone odlučila za trendi boju: brojne poznate ličnosti joj nisu odolele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)

 

Miljana MomirovićJon Kopaloff/Stringer/GettyImagesEntertainment