Bekamovi vraćaju omiljenu frizuru u igru: Posh bob je trenutno najtraženija frizura

by | 16 oktobra, 2023
posh bob

Bekamovi su opet par u koji svi gledaju, zahvaljujući Netfliksovoj seriji. Da li vas čudi što je posh bob najtraženije frizura?

Ako ste živeli u devedesetim onda ste sigurno bili pod uticajem planetarnog fenomena poznatog kao Spice Girls. Svi su imali omiljenu spajsicu, a gledano unazad ultimativan izbor većine bila je Posh, danas poznatija kao Viktorija Bekam (Victoria Beckham). Ona je uvek izgledala šik i edgy, njen alt je zadimljen i seksi. U međuvremenu, izrasla je u potpunu kraljicu stila i razvila sopstveni brend.

Netfliksova dokumentarna serija Bekam ponovo je u centar svih zbivanja stavila Posh i nejnog supruga Dejvida Bekama. Tehnički, serija je posvećena popularnom engleskom fudbaleru, ali činjenica – Viktorija je njen bitan deo. Dvoje ekstremno popularnih ljudi, ujedinjenih u vezi koja se završava venčanjem + stalne kontroverzne odluke u privatnom životu… Bekamovi su uvek privlačili pažnju. Stil Bekamovih je još jedan krak priče, jer su autfitima i pojavom uvek plenili. U seriji hair transformacija kroz koje su prošli u protekle dve decenije jedna je ostavila najdublji trag: posh bob.

Šta je posh bob?

Ne, to nije poznati kosi bob koji je Bekamova nosila sredinom 2000-ih, već jednostavni tamni bob sa razdeljkom u sredini koja je  nosila kao posh članica Space Girls benda. Ova frizura je devedesetih bila nešto poput male crne haljine u svetu frizura. A znamo da se devedesete vraćaju.

Kada je Viktorija prvi put izašla na scenu sredinom 90-ih kao deo legendarne petočlane grupe devojaka, njena kosa je bila prirodna tamna braon i stilizovana u varljivo jednostavan i minimalistički bob sa razdeljkom u sredini. Obično je bio uvijen ka unutra ili ravno peglan. Bio je to savršen dodatak njenoj jednostavnoj, crnoj garderobi.

Posh Spice estetika je i uvek će biti zaista vanvremenska tvrde hair stilisti napominjući da je posh bob postao najtraženija frizura jeseni 2024!

Kako postići posh bob?

Viktorijin bob može izgledati jednostavno, ali to je varka. Posh bob mora biti izuzetno precizno ošišan, gotovo geometrijski tačno.

Ako neko ima veoma gustu kosu, posh bob je sjajan način za formiranje slojeva koji uokviruju lice, s tim da se šiške ne krate.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lori Harvey (@loriharvey)

Ako pak imate tanku kosu – postupak ide u suprotnom smeru. Slojevi se organizuju tako da daju volumen kosi, a kraći pramenovi ostaju vidljivi spreda.

Frazer Harrison/getty images