Ako ne volite bob, ove trendi frizure mogu da ga zamene!

by | 17 septembra, 2023
trendi frizure za srednju dežinu zamena za bob

Bob je definitivno najjači hair trend u 2023, ali – da li ponekad poželite nešto drugačije? Ovo su trendi frizure za srednju dužinu kose koje su odlična zamena za bob

 

Ako imate srednje dugu kosu i želite da promenite frizuru, sa svih strana će vam stići predlozi da napravite bob. Skandi bob, francuski bob, slojeviti bob… Ova frizura vlada već nekoliko sezona i ponekad vam se čini da je ona jedino što frizeri znaju da urade! A vi, jednostavno, ne želite da nosite bob. Šta sada? Predstavljamo vam trendi frizure za srednju dužinu kose koje  mogu da zamene bob, a da izgledaju senzacionalno!

Kako izabrati pravu frizuru  za srednju dužinu kose?

Najbolji frizeri će raditi sa vama kako bi pronašli najbolju frizuru i  ujedno trendi opciju. Važno je da razgovarate o tome kako biste želeli da vaša kosa izgleda, ali i o tome koje su vaše potrebe. Na primer, možda razmišljate o tome da svojoj kosi srednje dužine dodate nekoliko slojeva koje će uokviriti lice i prikriti znake starenja. A možda i dalje želite da vezujete kosu kada idete u teretanu ili trenirate. Možda ste samo prezaposlena žena kojoj je važan svaki minut i koja traži frizuru što jednostavniju za održavanje.

Koja god da je vaša priča, mi nudimo pravu opciju!

Trendi frizure za srednju dužinu koje nisu bob!

Šegi sa šiškama

Ovakva frizura za srednju dužinu kosi daje zavidnu teksturu i volumena, čak nema potrebe ni da se često šišate. Ovo je odlična frizura ako imate ravnu kosu ili blago valovitu kosu.

Fudbalerka srednje dužine

Ako ste odmah zamislili asimetričnu i napadnu frizuru – greška! Ovo je umerena verzija fubalerke i izgleda priličnio ženstveno. Možda to nije prvi stil koji vam pada na pamet, ali ovaj hibrid cipala je iznenađujuće lak za održavanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jordanna Cobella (@jordannacobella)

Afro lokne

Bilo bi idealno da ste i sami kovrdžavi, ali ako niste, postoje tretmani koji vam mogu obezbediti ovakvu teksturu. Zamolite svog stilistu da ostavi slojeve za uokvirivanje lica koji će neprimetno rasti dok dodaju definiciju i razigranost vašem izgledu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jordanna Cobella (@jordannacobella)

Slojeviti beach wave

To što je leto prošlo ne znači da morate da zaboravite na svoje talase koji govore “oko nas se niko nije trudio”. Beach waves može da se prilagodi i jesenjoj sezoni. Ako imate tanku kosu koja se ne uvija i ne talasa lako, zamolite svog stilistu za nekoliko strateški postavljenih slojeva oko lica. Kraći delovi kose će mnogo duže zadržati formu nego duga kosa.

Botlleneck šiške i sedamdesete

U kombinaciji sa slojevitom frizurom, stanjenom oko vrata daje jednu retro kombinaciju koja jako podseća na sedamdesete. A plavuše iz sedamdesetih su trend u 2023.

Kluikson, ValuaVitaly, okskukuruza