Categories Lepota

Budite sređene i na visokim temperaturama: 7 saveta za savršeni letnji mejkap

Evo šta je neophodno da znate kada je u pitanju šminkanje tokom vrelih letnjih meseci… Kada je letnji make up u pitanju, krema za sunčanje je jedini proizvod koji treba da nanosite u debelim slojevima. Sve ostalo treba biti svedeno na minimum, a vodeći princip je blistav make up look koji priziva vruće letnje noći.

# Ne zaboravite na piling

Kako bi vaša koža uvek bila sveža i spremna za letnji make up, potrebno je da redovna radite piling lica kako bi se rešili nepotrebnih slojeva ćelija. Bez obzira na godišnji odmor i ludo partijanje, u svoju kozmetičku torbicu ne zaboravite da ubacite i svoj najdraži piling koji nanosite dva puta nedeljno.

Pročitajte i...Ovi trikovi osiguraće vam besprekoran izgled na plaži…

# Smanjite količinu šminke

Nema gore stvari nego kada na plus 30 žene nanose full make up u kojem dominira teška i skoro pa zimska podloga. Leti je potrebno svoj najdraži puder zameniti lakšom varijantom. Ako ne možete bez podloge, birajte lagani tečni puder ili BB kremu. Ako vam lice dopušta, onda nanesite samo korektor na one delove lica koje želite da prekrijete.

# Prajmer je vaš najbolji saveznik

Ako ipak ne želite da se odreknete podloge, vaš najbolji letnji prijatelj je prajme koji treba da stavljate pre pudera. On će pripremiti vašu kožu za podlogu, a tokom dana će sve to držati na okupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA